Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinden sonra Uraz Kaygılaroğlu, Sakla Beni’de yine aşk ile gönüllere seslenecek!

Sefirin Kızı dizisinden sonra Uraz Kaygılaroğlu, Sakla Beni’de yine aşk ile gönüllere seslenecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı isimli dizinin üzerinden çok zaman geçti ama Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Gediz karakteri ile bir anda popüler olması da bu proje sayesinde gerçekleşti.

Gediz Işıklı karakterini dizi hayranları da çok sevmişti. Özellikle de kalpten seven bir adam olması ve sevdiği için her şeyi göze alabilen yapısını dizinin hayranları çok sevmişti. Gediz Işıklı karakteri Sefirin Kızı dizisi yayınlandığı zamanlarda sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisiydi. Uraz Kaygılaroğlu da bu karakterin naifliği ve aşkın en saf halini izleyicilerin yüreğinde hissettirmesi ile kariyerinde çok önemli bir sıçrama yaşadı.

Ünlü oyuncu daha sonra farklı projelerle yine setlerde yer aldı. Aynen Aynen, Aşk 101, Erşan Kuneri ve Aktris isimli dijital projelerle tecrübelerine yenilerini ekleyen oyuncu ayrıca televizyon ekranında Üç Kuruş isimli aksiyon dizisiyle de yer aldı.

Uraz Kaygılaroğlu, yeni dönemde Mete karakteri ile Sakla Beni isimli dizinin başrol erkek oyuncusu oldu.

Gediz karakterinden sonra Mete karakteri de yine izleyicileri aşk üzerinden vuracak gibi gözüküyor. Aşkın naif hallerini izleyicilerin yüreklerine işleme konusunda bir hayli deneyimli olan Uraz Kaygılaroğlu’nun hayranlarının büyük ilgisini çekmesi mümkün görünüyor.

Mete karakteri, hayatı boyunca aşktan kaçan birisi. Ancak onun hayatının merkezinde aşk olacak ve hep kaçtığı bu aşkın aslında hayatının kendisi olduğunu da geç anlayacak.

Aşkı hayatının merkezine taşırken Mete karakterinin yaşayacağı duygusal kırılmalar ve aşkı bulunca ne kadar büyük bir hazineye sahip olduğunu anlayacağı sahneler şimdiden merak konusu oldu.

Gediz karakterinden sonra Mete karakteri de aşkın farklı hallerini, yoğun duygularını ve naifliğini Uraz Kaygılaroğlu’nun oyunculuğu ile izleyicilerin yüreklerine işlemeye çalışacak.

Sakla Beni dizisinde Cemre Baysel ile partner olan Uraz Kaygılaroğlu’nun hayranları da heyecanla bu yeni projeyi beklemeye başladı.