Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinin adı izleyiciyi rahatsız ediyor, işte yeni isim önerisi!

Sefirin Kızı dizisinin adı izleyiciyi rahatsız ediyor, işte yeni isim önerisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde, değişimin sancıları yaşanıyor. Nare karakterine hayat veren Nesilhan Atagül ve Gediz olarak sevilen Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılıklarına hala alışamayan izleyiciler, dizinin yeni konseptinde de memnun değil.

Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un senaryosunu yazmakta olduğu Sefirin Kızı’nın 39. yeni bölümü 8 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak. Tuba Büyüküstün’ün Mavi karakteri ile yapıma hızlı giriş süreci, dizi hayranlarının da aklını başından aldı. Dizinin adı Sefirin Kızı oldu ama ortada ne Nare var, ne de destansı aşkın izi… Sancar, kendisini terk eden Nare’yi çoktan unuttu ve Mavi’ye kendini teslim etmeye hazır pozisyonda…

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek ikilisinin güçlü uyumu dizi için önemli bir artı oldu. Ancak hikayenin geçmişindeki yükler, yeni bölümler için izleyicileri zorluyor. 2 sezon boyunca Nare ve Sancar aşkını izleyen, destansı bu aşkın izlerini her sahnede gören Sefirin Kızı hayranları, yeni konsepte ise alışamıyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Sancar’ın Nare’yi bu kadar çabuk unutması tartışılıyor. “Sancar ile Nare ne çabuk bitti. Nare gitti tamam ama kaç senelik sözde destan… Sancar’ı anlıyorum, asılnda terk edildi ama yine de bu kadar çabuk olmamalı” diye yorum bırakan dizi hayranları, Mavi ile Sancar’ın yeni durumuna pek de alışamadı.

Sefirin Kızı’nın 39. bölüm fragmanında Melek’i Mavi ile tanıştırmaya götüren Sancar’a bu yüzden de tepki var… “Ne çabuk Melek’i tanıştırmaya getirdi. Bu ne böyle, 2 yıl bunun için mi izlemişim, yazıklar olsun” diye yorum yapan dizi takipçileri, Sefirin Kızı isminin bile artık eğreti durduğunu düşünüyor.

Bir dizi hayranı, “Sefirin Kızı gitti, artık diziyi izlemiyorum. Senarist dizinin adını da Maviş koy tam olsun. Sefirin Kızı mı kaldı” diye yorum bıraktı. Birkaç bölüm sonra Sancar’ın Mavi’ye sevdalanmasını bekleyen izleyiciler, senaryonun bu kadar hızlı bir değişim içinde olmasından rahatsız.

İşte 8 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Sefirin Kızı’nın 39. bölüm fragmanı: