Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılık vakti geldi, ünlü oyuncu gidiyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılık vakti geldi, ünlü oyuncu gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisi 3. sezonuyla yoluna emin adımlarla devam ediyor. atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan dizinin 82 bölümü geride kaldı. Dizinin hikayesi de çok başarılı şekilde ilerliyor ve her yeni hafta merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova hayranları 83. bölümde neler yaşanacağını merak ederken, yeni bölüm fragmanı da paylaşıldı… Fikret’in Demir’e karşı düşmanlığının nelere mal olacağının merak edildiği yeni bölümde, Ümit ile Demir arasındaki ilişkinin de nerelere doğru gideceği merak ediliyor.

Demir’in bu kadar büyük sevgi beslediği Züleyha’yı Ümit’in bir kaç markajı ile unutup, gönlünün Çukurova’ya yeni gelen bu kadına düşmesi de izleyicilerin tartıştığı bir konu oldu. Demir’in Züleyha’yı gerçekte o kadar da sevmediği, Yılmaz’ın varlığı nedeniyle takıntı yaptığını düşünen dizi hayranları, Yılmaz ölünce de Demir’in Züleyha takıntısının geçtiğini düşünüyor.

Züleyha ile Demir’in arasına giren Ümit’in bir sırrı var ve bu sır ortaya çıkınca çok şeyler değişecek. Ancak bu sırrın ne olduğu bilinmiyor. Behice’nin bitmez tükenmez sorunları Müjgan’ı da ateşe attı ve yine Fekeli’yi karşılarına aldılar. Ayrıca Fikret’in Müjgan’a aşık olması da ayrı bir gelişme olarak dikkat çekti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılık vakti geldi, ünlü oyuncu gidiyor! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hikayede hem ana karakterler hem de yan karakterlerin güçlü hikayeleri ve oyuncuların da yüksek performansları yapıma olan ilgiyi artırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın 11 Şubat Perşembe günü yayınlanacak olan 83.bölümünde; Behice’nin Hünkar’ı öldürdüğü gerçeğinin de ortaya çıkması beklentisi yükseldi. Behice’nin Hünkar sırrının ortaya çıkması an meselesi. Zira Esra Dermancıoğlu’nun 85. bölümde diziye veda edeceği daha önceden ortaya çıkmıştı. Yani Behice karakterinin sonu yaklaşmak üzere…

Fragmanda dikkat çeken detaylar var: