Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin, Sen Anlat Karadeniz ile müthiş bir bağı var! İşte bu yüzden sezonun en iddialı dizisi olmaya aday!

Sefirin Kızı dizisinin, Sen Anlat Karadeniz ile müthiş bir bağı var! İşte bu yüzden sezonun en iddialı dizisi olmaya aday!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz – Yaz sezonunda konuşulmaya başlanan Star TV’nin yeni dizisi Sefirin Kızı için heyecan dorukta!

Özellikle uzun süredir ekranlarda olmayan iki ünlü isim Neslihan Atagül ve Engin Akyürek hayranlarının büyük bir merakla bekledikleri Sefirin Kızı dizisi, sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da ilgi görüyor.

Dizi henüz başlamadan sosyal medyada iki oyuncunun hayranları tarafından pek çok yorum ve mesaj paylaşılmaya başlandı bile. Daha önce oynadıkları dizilerde pek çok ülkede ünlü olan Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’i buluşturan Sefirin Kızı projesi, Star TV’nin olduğu kadar yeni sezonun da çok konuşulacak bir yapımı olacağını şimdiden gösteriyor!

Tüm bu heyecanlı bekleyişi daha da ateşleyen bir başka durum daha yaşanmakta kamera arkasında.

Özellikle Sen Anlat Karadeniz dizisinin izleyenleri için, Sefirin Kızı dizisi bambaşka bir anlam taşıyor!

İlk sezona girdiğinde büyük bir yankı yaratan Sen Anlat Karadeniz dizisi, birinci sezonuyla büyük ilgi görmüştü. Bunda en büyük katkının kamera önündeki oyuncuların yanı sıra kamera arkasındaki ekibin payı da çok büyüktü.

Sefirin Kızı dizisinin, Sen Anlat Karadeniz ile müthiş bir bağı var! İşte bu yüzden sezonun en iddialı dizisi olmaya aday! 8
(Nehir Erdem-Ayşe Ferda Yılmaz)

Özellikle hikayeyi yaratan ve senaryoyu yazan Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Yılmaz ikilisi, kimi zaman dizinin oyuncularından bile çok konuşulur hale gelmişti. Aynı şekilde dizinin yönetmenlerinden birisi olan Emre Kabakuşak da isminin geniş kitlelere dizi sayesinde ulaştırmıştı.

Ancak ilk sezon arası verildiğinde iki senarist ve yönetmen Emre Kabakuşak, anlaşılamayan bir şekilde diziden uzaklaştırıldı. Dizinin yapımcısı Osman Sınav ile aralarında gerginlik olduğu sonradan ortaya çıkan isimlerin ayrılması, hala sosyal medyada konuşulmakta. Yeni senarist Erkan Birgören’e kimi izleyenlerin eleştirileri bitmek bilmiyor. Dizinin ilk sezonundaki tadı alamadıklarını söyleyip duruyor pek çok izleyici.

İşte bu 3 isim, şimdilerde Sefirin Kızı projesiyle anılmaya başlandı. Star’ın iddialı dizisinin senaristleri, Sen Anlat Karadeniz’in yaratıcıları Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem. Dizinin yönetmeni ise Osman Sınav ile yaşadığı sorun nedeniyle diziden çıkarılan Emre Kabakuşak.

Sefirin Kızı dizisinin, Sen Anlat Karadeniz ile müthiş bir bağı var! İşte bu yüzden sezonun en iddialı dizisi olmaya aday! 9
(Emre Kabakuşak)

Hal böyle olunca özellikle SAK izleyenlerinin merakla bekledikleri bir dizi haline dönüştü Sefirin Kızı projesi. Dolayısıyla izleyicinin bu diziye şimdiden inancı tam.

Engin Akyürek’in Sancar ve Neslihan Atagül’ün de Nare karakterine hayat vereceği dizi, oyuncu kadrosuyla ve hikayesiyle şimdiden konuşulmaya başlandı.

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı, Star’ın yeni sezondaki iddialı projesinin çalışmaları sürüyor ve yakında ekranda olacak.