Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisiyle ilgili alınan karar sosyal medyada gündem değiştirdi

Sefirin Kızı dizisiyle ilgili alınan karar sosyal medyada gündem değiştirdi

tarafından ker_def

Sefirin Kızı dizisiyle ilgili sosyal medyada yaşanan çılgınlık, gündeme damga vurdu. 15 Haziran Pazartesi günü dizinini yeni bölümünün döneceğinin açıklanması ile birlikte, sosyal medya platformlarında büyük bir hareketlilik başladı. Dizinin çekimlerine başlanması ile birlikte sadece Türkiye’de değil, dünyanın farklı ülkelerinde de Sefirin Kızı dizisi gündemde önemli bir başlık olarak yer aldı.

Star TV’nin 16. bölümün yayınlanacağı tarihi açıklaması ise, dizi hayranlarını bir hayli coşturdu.
Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı Star Tv’nin milyonları ekrana kilitleyen dizisi ‘Sefirin Kızı’ 15 Haziran’da ekrana geri dönüyor. Dizinin ekrana dönüş haberi ve yeni bölümden yayınlanan başrol oyuncuları Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in fotoğrafları hafta sonu tüm sosyal medyanın gündemindeydi.

Yeni bölümden yayınlanan ilk kareler dizinin fanlarından çok büyük ilgi gördü. 24 saat gibi kısa bir süre içinde 122.100’ün de paylaşım gerçekleştiren fanlar hem dizi hem de başrol oyuncularının TT olmasına neden oldu.

Diziyi çok özlediklerini belirten “Sefirin Kızı” hayranları yaptıkları yorumlarla sosyal medyanın da gündemini değiştirdi. Sancar ve Nare’nin yürek yakan aşkları merak dolu gelişmelerle 15 Haziran akşam Star TV’de.