Ana sayfa Dizi Haberleri Aleyna Solaker 2 yıl dizi bekledi, dönüşü yine hatalı bir karar oldu!

Aleyna Solaker 2 yıl dizi bekledi, dönüşü yine hatalı bir karar oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aleyna Solaker, gençliği, doğallığı, enerjisi ve güzelliği ile hayranlarından büyük beğeni alan isimler arasında bulunuyor. Kırgın Çiçekler’de Meral olarak izleyicilerin aklına yazılan Aleyna Solaker, ekrana dönmek için 2 yıl bekledi.

Hayranlarının yeniden ekranda görmek istediği oyuncu, 2020 yılına Hizmetçiler dizisiyle başladı. Mart ayında 3 bölümü yayınlanan dizi ne yazık ki, koronavirüs pandemisine kurban edildi. Pandemi nedeniyle dizinin setinde çalışmalara ara verildi.

İlk 3 bölümü beklenen reyting oranlarına yakalayamayan Hizmetçiler dizisi, çok iddialı başlamıştı. Kanal D’nin diziyi sürdürmesi beklenirken, yapımcı ile Kanal D anlaştı ve dizi yayından kaldırıldı.

Hizmetçiler dizisinin bu şeklide ekrana veda etmesi, 2 yıl boyunca Aleyna Solaker’i bekleyen hayranlarını da çok üzdü. Solaker, yeni dönemde bir başka projede yer alacak mı merak ediliyor.

Ekrana dönüşü talihsiz bir şekilde olan oyuncu, Kırgın Çiçekler sayesinde büyük popülerlik kazandı ama, bunu daha da ileriye taşıyacak adımları henüz atamadı.

Aleyna Solaker 2 yıl dizi bekledi, dönüşü yine hatalı bir karar oldu! 7