Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı paylaşımlarının dikkat çeken iç yüzü!

Sefirin Kızı paylaşımlarının dikkat çeken iç yüzü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranının sevilen dizilerinden birisi de Sefirin Kızı… İlk 3 bölümü yayınlanan dizi büyük beğeni topladı… Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nu başrolde buluşturan yapımın Pazartesi akşamları reytinglerde artık birincilik için mücadele edeceği de ortaya çıkmıştı.

1 haftalık aranın ardından Sefirin Kızı dizisi 13 Ocak Pazartesi akşamı 4. yeni bölümü ile ekranda yerini alacak. Sancar ve Nare arasında neler yaşanacağı, Gediz’in bundan nasıl etkileneceği merakla takip edilecek.

Sosyal medyada ise çok dikkat çeken bir gelişme var.Sefirin Kızı dizisiyle ilgili yapılan paylaşımlara bırakılan yorumlara bakıldığında yabancı hayranların çok büyük bir ilgisinin olduğu görülüyor.

Birçok farklı dilden dizinin hayranlarının çeşitli paylaşımlarla sürekli yapımı övdüklerini ve gündemde tuttuklarını görebilirsiniz.

Türk izleyiciler ise yabancı hayranların yanında dizi hakkında çok ciddi bir paylaşım dalgasına kapılmış değil. Ancak yabancı hayranlar hem oyuncular hem sahneler hem de farklı detaylar üzerinden sıklıkla paylaşımlar yaparak Sefirin Kızı’nı sosyal medyada da zirvede tutmak için ellerinden geleni yapıyor.