Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’na veda eden Deniz Işın bayatının fırsatını elde etti!

Sefirin Kızı’na veda eden Deniz Işın bayatının fırsatını elde etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Deniz Işın, 1992 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Oyunculuk yapmak için 3 yıl farklı kuruluşlardan eğitimler aldı. Sefirin Kızı dizisinde Akın’ın üvey kardeşi Sahra olarak yer alan Deniz Işın, diziye kattığı enerji ile herkesin dikkatini çekti.

Uraz Kaygılaroğlu ile partner olan ve Gediz – Sahra aşkının da izleyicileri sarması ile genç oyuncu adına bu dizi büyük bir tanınma fırsatı yarattı. Deniz Işın, 2019 yılında Her Yerde Sen dizisindeki Merve karakteri ile dikkat çekmişti. Atiye’de de küçük bir rolü bulunan oyuncu, 2020-2021 sezonuna İyi Günde Kötü Günde isimli dizideki Seda karakteri ile başladı. Bu yapım sadece 6 bölüm sürdü ve final yaparak sona erdi.

Deniz Işın, kariyerinin en iyi çıkışını ise Sefirin Kızı dizisine katılarak yaptı. Çok sevilen ve geniş bir izleyici kitlesi bulunan dizide Sahra olarak sevilen oyuncunun yapımda kısa süre kalması ise birçok kişiyi rahatsız etti.

Sefirin Kızı'na veda eden Deniz Işın bayatının fırsatını elde etti! 7

Deniz Işın, bu sezonu iki farklı dizide kısa süreli rollerle geçirmiş oldu. Oyuncu aslında Ege Üniversitesi Kimya bölümü mezunu… Yüksek Lisansını ise Malzeme Bilimi ve Mühendisliği üzerine yaptı. Ancak okulunu okuduğu mesleği yapmak yerine oyunculuğu tercih etti.

Sefirin Kızı dizisinde kısa süreli olsa da Sahra rolüyle öne çıkan Deniz Işın için, bugüne kadarki kariyerinde en iyi çıkışın bu sezon gerçekleştiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Oyuncu bundan sonra da kendisini yakından takip edecek milyonlarca kişinin dikkatini çekmeyi başardı.