Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın Kavruk Ömer’i Edip Tepeli tam da aranılan bir aşk adamı!

Sefirin Kızı’nın Kavruk Ömer’i Edip Tepeli tam da aranılan bir aşk adamı!

tarafından ker_def

Oyuncu Ayşecan Tatari ve “Sefirin Kızı” dizisinde Kavruk Ömer karakterine hayat veren oyuncu eşi Edip Tepeli ile evliliğe giden hikayelerini MAG okurları için paylaştı. Ayşecan Tatari Tepeli, “Sevgililer Günü kutladığımız bir gün değil” diyerek dikkatleri çekiyor.

Edip Tepeli ise, “Aşk için söylenen her şey hem biraz eksik hem de biraz abartılı kalıyor” diyerek önemli bir tespitte bulundu. Çocuklar Duymasın dizisi ile tanıdığımız Ayşecan Tatari Tepeli ve Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde kavruk karakterini canlandıran Edip Tepeli aşk öykülerini MAG Şubat sayısı için anlattı.

Sefirin Kızı'nın Kavruk Ömer'i Edip Tepeli tam da aranılan bir aşk adamı! 7

Sevgililer Günü’nü kutlamadıklarını belirten Ayşecan Tatari Tepeli aşkı şöyle tanımlıyor: “Aşk özenle ifade edilmeli. Buna dikkat ediyorum” Sevgililer Günü’nü kutlamadıklarını ancak belirli rutinlerinin olduğunu belirten Edip Tepeli ise aşkı şöyle anlattı:

“Aşkı tanımlamak için söylenen her şey hem biraz eksik hem de biraz abartılı kalıyor. Eğer ben de biraz abartmak biraz da eksik bırakmak durumundaysam bence aşk, her şeyin birbirine temas ettiğini fark ettiren anahtardır. Aşkımı, gece gündüz söyleyerek ifade ederim. Bu konuda çok cömertim hiç sakınmam”