Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı!

Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv’nin geçtiğimiz sezon büyük iddia ile başlayan dizisi Destan, 28. bölümü ile 15 Eylül Perşembe akşamı son kez ekrana geldi. Geçtiğimiz sezon başlarında reyting birincilikleri ile dikkatleri çeken dizide, Ebru Şahin’in hayat verdiği Akkız’ın hikayesinin vedası bazı izleyenler için zor oldu! Başrolünü Edip Tepeli ve Selim Bayraktar ile paylaştığı dizide Ebru Şahin’in performansı ayrı bir övgü almakta…

Selim Bayraktar’ın sezon finalinde veda ettiği dizinin yeni sezona devam etmeyeceği yaz aylarında belli olmuştu. İzleyicinin yeni bölümleri beklerken tek bölümlük bir final sahnesi ile sezonda yer alacağı gündeme geldi. Hazırlıkları yapılan ve çekimleri büyük bir titizlikle gerçekleştirilen final bölümü, dizinin sadık izleyenleri için hem heyecanlı hem hüzünlü anlara sahne oldu.

Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 22

Dizinin takipçileri, projenin sonlandırılmasından dolayı üzgündü. Son bölümde Ebru Şahin’in oyunculuğuna özellikle övgüler gelirken, dizideki bazı gelişmeler ise ‘haksızlık’ olarak nitelendirildi. Çolpan Han’ın ölümüne bazı izleyicilerin verdiği tepkiler dikkatleri çekti.

İpek Karapınar’ın oynadığı Çolpan Hatun’un beklenmeyen ölümü ile birlikte izleyici şaşkınlık yaşarken, Batuga’nın ölümü ile de sarsıldı. Finalde Akkız’ın oğlu ile tahtın başına geçmesi ise ayrıca mutlu etti izleyenleri. Heyecanlı bir finalle ekrana gelen dizinin son bölümünün reytingleri ise şaşırttı!

Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 23

İzleyenlerin yaz boyunca finalini merak ettiği dizinin reytinginin yüksek olması bekleniyordu. Sezon sonuna doğru giderek düşen reytingleri toparlayacak bir hikayesi olmaması nedeniyle final yapacağı öğrenilmişti dizinin. Ancak final bölümüne ilginin yüksek olması bekleniyordu.

Destan dizisi 28. ve final bölümü ile tüm kategorilerde düşük oranlar elde etti. Tüm kişilerde dokuzuncu olan dizi, AB’de on dokuzuncu ve ABC1’de ise on dördüncü sırada yer aldı.

Dizinin finalini izleyenler Ebru Şahin’e teşekkür ve övgü mesajları gönderirken, bazı izleyiciler de hem dizinin bitirilmesi hem de finalde yaşananları saçma bulduklarını belirten yorumlar yaptılar. Gelen eleştiriler ve beğenilerle birlikte diziye veda mesajları gönderen çok sayıda izleyici, reytingleri düşük olsa da dizinin bitmesinden dolayı üzgün olduklarını belirttiler yorumlarında…

İşte izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları…

Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 24

Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 25

Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 26 Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 27 Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 28 Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 29 Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 30 Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 31 Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 32 Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 33 Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 34 Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 35 Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 36 Destan dizisi finali ile hem güldürdü hem ağlattı hem kızdırdı hem üzdü! Reytingler ise şaşırttı! 37