Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın vedası muhteşem oldu! Rakibi Masumlar Apartmanı’na çok büyük fark attı!

Sefirin Kızı’nın vedası muhteşem oldu! Rakibi Masumlar Apartmanı’na çok büyük fark attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 11 Mayıs Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi ekranlara veda eden Star TV dizisi Sefirin Kızı oldu.

Uzun süredir reyting sancısı çeken Sefirin Kızı’nda, Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrılma sancıyı artırmış, Tuba Büyüküstün’ün kadroya katılması bu derde deva olmamıştı. Star TV yönetimi ve yapımcı şirket bu kanayan yaraya son verdi ve dizinin final yapmasını kararlaştırdı. Sefirin Kızı, dün akşam yayınlanan 52. bölümle izleyiciye veda etti. Ancak Sancar ile Mavi’nin vedası muhteşem oldu. Dizi, sosyal medyada günün en çok konuşulan dizisiydi. Sefirin Kızı, 192.083 gibi rekor bir paylaşımla sosyal medyada günün en çok konuşulan dizisi oldu.

Sefirin Kızı'nın vedası muhteşem oldu! Rakibi Masumlar Apartmanı'na çok büyük fark attı! 7

TRT 1’in iddialı dizisi Masumlar Apartmanı dahi Sefirin Kızı’nın gerisinde kaldı. Hem de çok büyük bir farkla. Masumlar Apartmanı, 12.839 paylaşımla en çok konuşulan ikinci dizi oldu.

Ekranlara veda edip etmeyeceği bir türlü kesinliğe kavuşamayan Kanal D dizisi Hekimoğlu dizisi ise 7.190 paylaşımla üçüncü sırada yer aldı. Kaçık doktor Ateş Hekimoğlu’nun inadı ve tuhaf hareketleri izleyicilerin dizi hakkında bol bol paylaşım yapmasına neden oldu.

ATV’nin uzun soluklu dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz listenin dördüncüsü olarak yer aldı. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizi hakkında izleyiciler 5.261 paylaşım yaptı.

Listenin sonunda ise Fox TV’de yayınlanan Baraj dizisi yer aldı. 39. bölümünde final yapacağı duyurulan diziyle ilgili izleyiciler sosyal medyada 2.500 paylaşım yaptı.