Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinde çok büyük değişime şahit olacaksınız!

Seksenler dizisinde çok büyük değişime şahit olacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekim ayında TRT1 ekranında hafta içi saat 18.00’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Seksenler, artık bir günlük dizi olarak ekran ömrüne devam edecek. Dizinin süresi ise 50 dakika civarında olacak.

Seksenler dizisinin yeni sezonunda neler olacağına yönelik bilgiler ise MinT Yapım tarafından zaman zaman paylaşılan videolarla anlatılmakta. Dizinin dekorları ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Oyuncu kadrosunda da eskiden kadroda yer alan isimlerin birçoğu var. Bazı isimler ise hikayenin gereği olmayabilir veya daha sonradan da ekibe katılabilir.

Dekor ile ilgili çalışmaların son halini videoda bulabileceksiniz.Ayrıca yapımcı Birol Güven de açıklamalar yaptı.

Güven, “Ergun Plak” dönecek mi sorusu üzerine “Spoiler vermeyelim, hikayelerle ilgili bir şey söylemeyelim. Engel yok, ama her şey hikaye ile ilgili” açıklamasını yaptı.Ancak Serhat Kılıç,instagram hesabından çok net bir şekilde yeni Seksenler dizisinde olmayacağını duyurdu. Yani Ergun Plak hikayede yok…

Seksenler dizisinin yayını sırasında bu kadar büyük gündem olmadığını ama sonrasında izleyicilerin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla dizinin dönmesini istediğini ifade eden Birol Güven, “Bir grup seyircimiz, tekrarlarını da keşfetti. Seyrettikçe daha çok sevdi, alışkanlık haline geldi.Bu yeni bir şey, eskiden böyle bir şey yoktu.

Dizinin Yeni Seksenler olduğunu ifade eden Birol Güven, yeni karakterlerin de olacağını belirtti.

Ünlü yapımcı, “Çok büyük değişiklikler var. Dekorumuzda da değişiklikler var. Sürprizler olacak” diye konuştu.

Birol Güven çekim yapan ekibe uyarıda da bulunarak, dekorun yeni hallerini göstermemelerini istedi.

İşte Seksenler dizisinin son durumu ile ilgili yapılan video: