Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinde Ergun Plak geri dönecek mi?

Seksenler dizisinde Ergun Plak geri dönecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Seksenler dizisi Cuma günü ekrana dönüş yaptı. Milli maç öncesi ekrana gelen ilk bölüm aldığı iyi reytinglerle dikkat çekti.

Ancak dizinin hayranları Serhat Kılıç’ın canlandırdığı Ergun Plak’ın yokluğundan çok şikayetçi.14 Ekim Pazartesi günü Türkiye- Fransa maçı öncesi yine saat 20.00’de ekrana gelecek olan dizinin hayranları dönüşten memnun ama Ergun Plak’ın olmamasından şikayetçi.

Dizinin ilk bölümü çok iyi reytingler almış olabilir. Muhtemelen 2. bölüm de iyi sonuçlar getirecek. Ancak sosyal medyaya yansıyan gelişmeler, izleyicilerin yeterince tatmin olmadıklarını gösteriyor.

En önemli eksiklik olarak Serhat Kılıç’ın canlandırdığı Ergun Plak karakterinin ekranda olmaması gösteriliyor.

“Ergun neden yok?” işte bu soruyu sosyal medyada sıklıkla görebilirsiniz.

Bir izleyici şu yorumuyla aslında olayı özetlemiş: Seksenler 1. bölümü izledik, mutlu oldum ama buruk izledik. Gözlerimiz Serhat Kılıç’ı resmen aradı. Serhat Kılıç’ı istiyoruz. Domat Mustafa yoktu. Ondan sonra İdris yoktu, balıkçı sonra Çağatay, İlker Ayrık yoktu. Onu da aradı gözümüz. Fazla komik gelmedi ilk bölüm. Pastacı Sami’nin eski komik halleri yoktu.”

Seksenler dizisinde Ergun Plak geri dönecek mi? 7

Dizinin hayranları özellikle de Ergun Plak konusuna takıntılı kaldı.Bir Seksenler hayranı, “Ergun’suz ve Çağatay’sız olmaz” diyerek mesajı net bir şekilde Birol Güven’e vermekte.

Serhat Kılıç ile geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada artık Ergun Plak karakterini canlandırmayacağını belirten açıklama yapmıştı.

Oyuncu bu kararından vazgeçer mi yoksa başka bir isim ile Ergun Plak’ın yeri doldurulmaya çalışılır mı bilenmez, ama Seksenler izleyicisinin Ergun Plak sevgisi biteceğe benzemiyor.