Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinin başlama tarihi belli oldu!

Seksenler dizisinin başlama tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Seksenler dizisi yeniden izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor… Yeni Seksenler artık TRT1 ekranında ve hafta içi saat 18.00’de günlük dizi olarak ekrandaki yerini alacak. İlk bölüm 11 Ekim Cuma 20.00’de yayında olacak. Sonraki haftadan itibaren yani 14 Ekim Pazartesi gününden itibaren de haftanın her günü 18.00’de ana haber öncesi yayınlanacak.

Bölümlerinin 50 dakika olarak sınırlandırıldığı Seksenler dizisinde ekibin büyük bölümü toplantı. Ancak bazı karakterler hikaye gereği dizide olmayabilir. Hatta ilerleyen bölümlerde yeniden hikayeye dahil olabilir.Ergun Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç ise dizide yer almayacağını açıklamıştı. Karakter devam edecek mi,eder ise hangi isim canlandıracak bu da merak konusu.

Yapımcılığını Birol Güven’in, senaryosunu Birol Güven ile MinT yazar ekibinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay’ın oturduğu sevilen dizi Seksenler’in yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.

Oyuncular:

Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat , Aşkın Şenol ve Osman Büyükercan⠀