Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinin Fehmi’si, Pelin Öztekin’in babası Rasim Öztekin hayatını kaybetti!

Seksenler dizisinin Fehmi’si, Pelin Öztekin’in babası Rasim Öztekin hayatını kaybetti!

tarafından ker_def

Usta tiyatrocu, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin’in yaşamını yitirdiği bu akşam saatlerinde ortaya çıktı… Geçtiğimiz gün evinde kalp krizi geçiren ve acil olarak hastaneyi kaldırılan usta oyuncu, ne yazık ki, tedavi olduğu hastanede yaşamını yitirdi.

Seksenler isimli dizide Fehmi karakteri ile dikkatleri çeken ve tecrübesiyle, insanlığı ile herkes tarafından takdir edilen, Pelin Öztekin’in babası Rasim Öztekin, artık aramızda yok.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle Türk tiyatrosunun simgelerinden olan kavuğu sahneye çıkamayacağı için Şevket Çoruh’a devreden usta oyuncunun yaşamını yitirmesi sevenlerini derinden üzdü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın twitter hesabından başsağlığı mesajı yayınlaması ile birlikte sosyal medyada binlerce takipçi, başsağlığı mesajları yayınladı.

Sanat camiası da bu ani vefat ile şoke oldu. Ünlü isimler birbiri ardından başsağlığı mesajları paylaştı:

62 yaşındaki Rasim Öztekin’in duran kalbinin yapılan müdahaleler ile çalıştırıldığı ortaya çıkmıştı. Kan ihtiyacı belirmiş ve sosyal medyadan yapılan duyurular sonrasında da vatandaşlar destek çıkmıştı.

Seksenler dizisinin Fehmi'si Rasim Öztekin hayatını kaybetti! 1

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada vefat haberinin duyulmasının ardından binlerce mesaj yayınlandı ve yayınlanmaya da devam ediyor. Sevenleri ünlü oyuncuyu mesajlarla ebediyete uğurlarken, usta oyuncunun genç yaşta aramızdan ayrılmasının da üzüntüsünü mesajlarına yansıtıyor.

50 binden fazla tweet’in 1 saat gibi bir sürede atıldığı twitter ortamında Rasim Öztekin’in vefatı gündemin ilk sırasına yerleşti. Hem sanat camiasından hem siyaset dünyasından birçok kişi de taziye mesajları paylaştı.