Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler yok ama yerine yeni bir dizi var!

Seksenler yok ama yerine yeni bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında bu sezonun başında yeniden ekranlara dönüş yapan Seksenler dizisi hayranlarını bir hayli mutlu etmişti. Birol Güven imzalı dizi, yeni bir konsept ile yayına başlamış, günlük dizi olarak 50 dakikalık bölümler halinde ana haber bülteni öncesinde izleyicilerle buluşmuştu.

TRT1 ekranlarında büyük beğeni toplayan Seksenler dizisi şu sıralarda çekilemiyor. Zira bunun sebebi de koronavirüs salgını… Fakat Birol Güven ve Seksenler dizisi oyuncuları boş durmadı. Seksenler dizisi yoksa bile oyuncular Ev Yapımı isimli yeni bir diziyle izleyici karşısına çıkacak.

9 Nisan Perşembe gününden itibaren yine TRT1 ekranında her perşembe yayınlanacak olan Ev Yapımı dizisinde, Seksenler oyuncuları kendi imkanları ile evlerinde yaptıkları video çekimleri ile projede yer alacak. Montajlanıp süslenerek sunulacak olan bu ev yapımı videolar da yeni bir dizi konseptini ortaya çıkarmış oldu.

Jet Sosyete ile birlikte Ev Yapımı, dünyada bir ilke imza atmış oluyor. Birol Güven’in Seksenler dizisi için mesajı ise şöyle: “Şu anda çekim yapamıyoruz ve stoklarımız tükendi. Korona tehditi ortadan kalkınca çekimlerimize devam edeceğiz. Şimdilik onun yerine Ev Yapımı’nı yapıyoruz. İnşallah Korona da,bu dizi de bir an önce biter ve setimize döneriz.”