Ana sayfa Sosyal Medya Seksi pozlarıyla ateş eden Yüsra Geyik’in gelen tepkilerle aklı karıştı!

Seksi pozlarıyla ateş eden Yüsra Geyik’in gelen tepkilerle aklı karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Yüsra Geyik, 15 sezon Arka Sokaklar isimli dizide Zeliş karakterini canlandırdıktan sonra, Camdaki Kız isimli dizinin kadrosuna katılmıştı. Melisa karakterinde çok başarılı bir iş çıkartan oyuncunun, hikayeden ayrılması hayranlarını üzdü. Yüsra Geyik, hem dizi setlerinde başarılı performanslar sergiliyor hem de sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hayranlarının yüreğini hoplatıyor.

Zaman zaman seksi pozlarıyla gündem olan Yüsra Geyik, bu tür paylaşımlarının haber yapılmasından da rahatsız değil. Oyuncunun kendi instagram hesabı için çektirdiği alımlı pozları da son dönemde çok konuşuldu. Ancak gelen tepkiler oyuncunun aklının karışmasına neden oldu.

Seksi pozlarıyla ateş eden Yüsra Geyik'in gelen tepkilerle aklı karıştı! 23

Muhabirlerle sohbet eden Yüsra Geyik, seksi pozlarına gösterilen tepkilerin ardından kafasının karıştığını belirten şu sözleri söyledi:

“Teşekkür ederim haber yapanlara. Beğeniiyorlar ki, haber yapıyorlar demek ki… Ben de beğendiğim fotoğrafları koyuyorum. Eleştirilere bakmamaya çalışıyorum ama çok da abuk sabuk şeyler yazanlar oluyor. Canım da sıkılıyor. Acaba insanlar böyle mi düşünüyor diye düşünüyorum. Bir taraftan da herkes düşünmek istediğini düşünüyor, benim de ona yapacak bir şeyim yok.”

Seksi pozlarıyla ateş eden Yüsra Geyik'in gelen tepkilerle aklı karıştı! 24

Yüsra Geyik, bazen seksi pozlar bazen şiir denemeleri ve bazen de ruh halini yansıtan paylaşımları ile instagram hesabında aktif olan ünlülerden… Oyuncunun hayran sayısı da giderek artıyor. 400 bine yaklaşan takipçi sayısı ile Yüsra Geyik, etkileşimi yüksek paylaşımlarıyla sosyal medyada çok dikkat çekiyor.