Ana sayfa Sosyal Medya Selena’nın Hades’i Sinan Çalışkanoğlu’ndan meslektaşlarına ağır eleştiri!

Selena’nın Hades’i Sinan Çalışkanoğlu’ndan meslektaşlarına ağır eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Taklit yeteneği ile ünlenen isimlerden birisi de Sinan Çalışkanoğlu oldu. 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, orta okul yıllarından itibaren çalışmaya başladığını ve bu süreçte insanları gözlemlediğini ifade etti.

Sinan Çalışkanoğlu, bu gözlemleri sayesinde de insanlar hakkında çok fazla bilgi edindiğini ve oyunculuk yolculuğunda da bunun faydasını gördüğünü anlattı. 2006 yılından bu yana da hem dizilerde hem sinema filmlerinde yer alan Sinan Çalışkanoğlu, Güldür Güldür Show isimli sahne gösterisinde de yine yeteneklerini sergiledi.

Selena dizisindeki Hades karakteri ile akıllara yerleşen Sinan Çalışkanoğlu, Türk Malı isimli komedi dizisinde de Yarcan karakteri ile çok beğeni toplamıştı. Yahşi Cazibe dizisinde Ejder karakterini de canlandıran oyuncu, İşler Güçler ve Kertenkele isimli dizilerde de rol aldı.

Birçok sinema filminde etkili performanslar ortaya koyan oyuncu, ayrıca televizyon programlarıyla da yine ekranda izleyicilerin karşısında yer almaya devam ediyor. Sinan Çalışkanoğlu, taklit konusunda çok iddialı.

Selena'nın Hades'i Sinan Çalışkanoğlu'ndan meslektaşlarına ağır eleştiri! 7

Taklit edemeyeceği neredeyse kimse yok, sadece bunun için biraz çalışması gerekiyor. Snop Magazin’e konuşan oyuncu, “İnsan gözlemlemek bizim işimizde çok önemli. Yetenek gerekiyor, eğitim gerekiyor ama en önemlisi çalışma. Bir yerden sonra ben oldum dediğin zaman kaybettiğin alan burası” dedi.

Memur gibi insanların sete gidip geldiğini ama böyle olmamak gerektiğini anlatan Sinan Çalışkanoğlu, oyuncunun sürekli kendisini yenileyen ve geliştiren birisi olmak zorunda olduğunu ifade etti.

Oyuncu, şöyle konuştu: “Ben oldum dersen olmuyor. Memur gibi sete giden gelen insanlar var, onlar gibi olmamak gerekiyor. Aynı heyecanı yakalaman gerekiyor.”