Ana sayfa Dizi Haberleri Zengin Kız dizisiyle anlaşan Hazal Filiz Küçükköse üzerinde büyük baskı hissedecek!

Zengin Kız dizisiyle anlaşan Hazal Filiz Küçükköse üzerinde büyük baskı hissedecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Filiz Küçükköse, Zemheri dizisinden 3 yıl sonra yeniden televizyon ekranına dönmeye karar verdi. Zengin Kız isimli Fox TV dizisinde yer alacak olan oyuncu, Alina Boz, Baran Bölükbaşı ve Nazan Kesal ile aynı seti paylaşacak. Dizinin kadın başrollerinden birisi olan ve hikayede de etkili bir karakter ile yer alacak olan Hazal Filiz Küçükköse, Eylül ayından itibaren yeniden setlere dönerek hayranlarını mutlu edecek.

Zemheri dizisinin ardından kendisine gelen teklifleri iyi bir rol bulamadığı için değerlendirmek istemeyen oyuncu, sonunda aradığı gibi bir karakter bulduğu için memnun. Zengin Kız isimli dizide zengin bir iş kadını olarak izleyeceğimiz oyuncu, hikayede etkili bir konumda bulunacağı için de büyük bir baskı altında olacak.

Rol için çalışmaya başladığını açıklayan Hazal Filiz Küçükköse’nin mutluluğu yüzünden okunuyordu. Genç oyuncu, “Zaten yeni açıklamalar yapılacak, onları bekleyin” diyerek detay vermek istemedi.

Güzel bir iş olacağını belirten oyuncu, Zengin Kız dizisinin Eylül ayında ekranda olacağını da ifade etti. Oyuncu, “Şimdilik her şey yolunda, hazırlık yapıyorum” dedi.

Oyuncu, set arasında tatillere de gidebileceğini ama rolüne hazırlandığını ve Eylül ayında yeniden hayranları ile buluşacağını ifade etti.

1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen oyuncu, 2009 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde çok etkili projelerde yer aldı. Beni Affet dizisinde Leyla karakteri ile gündeme gelen oyuncu, Kalbim Seni Seçti, Ustura Kemal, Günahkar gibi dizilerde de tecrübe kazandı.

Hazal Filiz Küçükköse’nin asıl büyük çıkışı ise Kara Sevda dizisindeki Zeynep karakteri ile gerçekleşti. Ardından Rüya, Mehmed Bir Cihan Fatihi ile Zemheri dizileri ise oyuncu adına kısa süren projeler oldu.