Ana sayfa Dizi Haberleri Emre Altuğ’un Yalı Çapkını dizisine katılmasının büyük bir anlamı var!

Emre Altuğ’un Yalı Çapkını dizisine katılmasının büyük bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emre Altuğ, müzik kariyeri ile güçlü adımlar attıktan sonra dizilerde ve sinema filmlerinde de yer alarak oyunculuk yeteneklerini de ortaya koydu. Bugüne kadar da birçok farklı projde yer alan Emre Altuğ, Güldür Güldür Show gibi sahnede tiyatro faaliyetlerine de katılarak kendisini fazlasıyla geliştirdi.

2001 yılında Tatlı Hayat, 2003 yılında Lise Defteri ardından 2006 yılında Gülpare ve 2007 yılında da El Gibi isimli dizilerle izleyicilerin karşısına çıkan Emre Altuğ, 2010 yılında ise Elde Var Hayat dizisinde yer aldıktan sonra uzun süre dizilere kapısını kapattı.

Sinema filmleri ve Güldür Güldür Show ekibinde yer aldığı dönemde kendisine gelen dizi tekliflerini kabul etmeyen Emre Altuğ, 2021 yılında ise Kırmızı Oda dizisindeki konuk oyuncu olarak yeniden izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Barlas karakteri ile 3 bölüm bu dizide izlediğimiz oyuncu, ardından da Sihirli Annem isimli dizideki Sadık karakteri ile dijital bir dizi deneyimi de yaşadı.

Emre Altuğ'un Zengin Kız dizisine katılmasının büyük bir anlamı var! 1

Emre Altuğ, yeni sezonda Star TV ekranında yayınlanacak olan Yalı Çapkını isimli dizinin kadrosuna dahil oldu ve 12 yıl aradan sonra bir televizyon dizisine en baştan ana kadronun içinde yer alarak başlamış olacak.

Yakında çekimleri için ekibin bir araya geleceği dizi Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı projelerinden birisi olarak gözüküyor. Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan dizide çekimler Gaziantep’te başlayacak ama daha sonra ekip İstanbul’da süreci devam ettirecek.

Emre Altuğ dizide Orhan isimli bir karakteri canlandıracak babalık deneyimi yaşayacak. Mert Ramazan Demir’in canlandıracağı Ferit karakterinin babası olarak izleyeceğiz oyuncu, ayrıca Çetin Tekindor ile yakın sahneleriyle de büyük ilgi çekecek.

Çetin Tekindor’un yanı sıra; Afra Saraçoğlu, Gülçin Santırcıoğlu, Mert Ramazan Demir, Doğukan Polat, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Cansu Fırıncı ile Yiğit Tuncay da dizinin kadrosunda bulunuyor.

Eylül ayında izleyicilerle buluşması beklenen Yalı Çapkını etkili bir dram ve aşk hikayesi olacak. Afra Saraçoğlu da 2019 yılındaki Kardeş Çocukları dizisinden sonra yeniden televizyon ekranına Seyran isimli karakterle dönecek.