Ana sayfa Sosyal Medya Selin Şekerci yüzlerce kadının hayat hikayesine dokundu!

Selin Şekerci yüzlerce kadının hayat hikayesine dokundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selin Şekerci, en son geçtiğimiz sezon Kızım dizisinde Ahu karakterine hayat vermişti. 2005 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Şekerci, bugüne kadar birçok projede birbirinden farklı rollerde yer aldı.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de dikkat çeken Selin Şekerci, youtube kanalı Akustikhane’ye konuk oldu. Şekerci, hem şarkılar söyledi hem de sohbette bulundu.

Instagram’da 2 milyon takipçisi bulunan Şekerci, insanların kendisini neden takip ettiklerini bilmediğini ifade etti. Oyuncu, uzun yıllar görmediği babasının ölümünden sonra yayınladığı hayat hikayesi ile çok ilgi görmüştü. O haberimizi linkte bulabilirsiniz.

Şekerci, bu paylaşımdan sonra 300-400 civarında kadından DM yoluyla mesaj aldığını ve hepsinin kendi hikayelerini anlattıklarını, bundan da çok etkilendiğini anlattı.

Ünlü oyuncu, “Çok etkilendim. Bir sürü kadının hayatına deymiş oldum, onlar benim hayatıma değdi. Bir sürü yeni hikaye öğrenmiş oldum. Benzer hikayeleri yaşayan, aslında yalnız olmadığımı gördüm” diye konuştu.

Sosyal medyada hissettiğini takipçilerine geçirebilen şanslı insanlardan olduğuna inandığını ifade eden oyuncu, çok az profesyonel fotoğraf paylaştığını, genelde doğal ve günlük hayatıyla ilgili paylaşımlar yaptığını belirtti.

Şekerci, “O yüzden de benim ne zaman mutlu, ne zaman mutsuz, neye sıkkın olduğumu bir şekilde çözüyorlar. Ona da hemen tepki alıyorum. Onlarla birebir iletişim kurmayı çok seviyorum” dedi.