Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Selin Şekerci’nin geri dönmek istediği imajı!

Selin Şekerci’nin geri dönmek istediği imajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selin Şekerci, koronavirüs pandemesi nedeniyle kendisini karantinaya alan isimler arasında yer alıyor. Sosyal medyadan zaman zaman paylaşımlar yapan oyuncu, geçmişten bir fotoğraf paylaştı ve bu haline geri dönmek istediğini belirten de bir mesaj yazdı.

Selin Şekerci, “Tam olarak bu saça ve bu güne geri gitmek istiyorum. Evet, tam olarak” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Takipçileri oyuncunun yalın güzelliğine beğenide bulundu ve bu şekilde çok iyi göründüğünü belirten yorumlarda bulundu.

Selin Şekerci'nin geri dönmek istediği imajı! 8

Selin Şekerci, ayrıca instagram hikaye bölümünden saçlarının kısa halinden sıkıldığını belirten bir paylaşım daha yaptı. Oyuncu, “Daha saçımın uzamasına çok var” diye yazdı.

Selin Şekerci'nin geri dönmek istediği imajı! 9

2019 yılında Kızım isimli dizide 13 bölüm yer alan Selin Şekerci’nin hayranları yeni sezonda yeni bir dizide yer almasını çok arzu ediyor. Oyuncuya sosyal medyadan mesajlar yollayan hayranları, “Seni ekranda görmeyi çok özledik” diye yorumlarda bulunuyor.

2006 yılında Sağır Oda dizisiyle ekran kariyerine başlayan Selin Şekerci; Melekler Korusun, Kavak Yelleri, İzmir Çetesi, Leyla ile Mecnun, Benim için Üzülme, Kaçak Gelinler, Acı Aşk, Kaçın Kurası, Çoban Yıldızı, Siyah Beyaz Aşk ve Kızım dizilerinde rol almıştı.