Ana sayfa Sosyal Medya Selin Şekerci’nin yüzünde doğumdan kalan izi fark ettiniz mi?

Selin Şekerci’nin yüzünde doğumdan kalan izi fark ettiniz mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selin Şekerci, en son Kızım dizisinde Asu karakteri ile ekranda boy göstermişti. Ünlü oyuncu son yılların başarılı isimleri arasında yer almakta. Sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan oyuncu, takipçileri ile etkileşime bir hayli önem veriyor.

Selin Şekerci, instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri yeniden üzerine çekti.

Denizden çıktıktan sonra tuzla kuruyup yapışan saçlarına ve tuzdan yanmış dudaklarına dikkat çeken oyuncu, fotoğrafı ile hayranlarını şaşırttı. Selin Şekerci, ‘Yaz bitmesin’ diye yazdığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bakın bu denizden çıktığınızda saçınızın tuzla kuruyup tatlı tatlı yapışma halidir. Tuzdan yanmış dudağınıza sürdüğünüz nemlendiricinin en güzel makyajdan daha güzel durma halidir. Yaz bitmesin, yaz bitemez. Mevsimler kaydı aslında eylül yazın son ayı…”

Selin Şekerci’nin yüzünde doğumdan kalan izi fark ettiniz mi? 7

Ancak oyuncunun hayranları bu pozuna bazı eleştirilerde bulundu. Takipçilerinden birisi “Denizden çıkınca otomatik olarak gözlere rimel ve aydınlatıcı sürülüyor herhalde” şeklinde oldu.

Selin Şekerci ise bu yöndeki eleştirilerden sonra mesajına bir not ekledi Eklediği bu not aslında doğum sırasında yüzünde oluşan lekenin de açıklamasıydı.

Şekerci, “Gözümün altındaki leke her makyözün makyaj akmış diye temizlemeye çalıştığı DOĞUM LEKEM” şeklinde yanıtıyla dikkat çekti.

Bu sözler de oyuncunun göz altındaki lekenin nedenini ortaya koymuş oldu.