Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin setindeki minik misafirine bakın siz…

Fahriye Evcen’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin setindeki minik misafirine bakın siz…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Fahriye, kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile evlendikten sonra dizi projelerine ara vermişti. Anne olmak isteyen oyuncu, oğlu 2019’da Karan’ı dünyaya getirdi ve bir dönem daha dizi setlerinden uzak kaldı.

Hayranları Fahriye Evcen’i bir dizide görmek için tam 4 yıl beklediler. En son 2017 yılında Ölene Kadar dizisinde rol almıştı oyuncu. Hayranları onu çok özlemişti. Fahriye Evcen, oğlu Karan’ın da biraz daha büyümesiyle TRT1’in iddialı projesinden gelen teklifi kabul etti.

Şimdilerde Barış Arduç ile başrolünde yer aldığı dönem dizisinde Akça Hatun olarak ekrana gelmekte. Başarılı oyunculuğu ile yine hayranlarının beğenisini topluyor.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da ilgiyle takip edilmekte oyuncu. Yerli ve yabancı büyük bir hayran kitlesine sahip olan Fahriye Evcen’in instagram hesabındaki takipçisi de Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle giderek artıyor.

Oyuncunun şu anda hesabında 12 milyondan fazla takipçisi bulunmakta. Yaptığı her paylaşım da büyük bir etkileşim getiriyor. Bu arada Fahriye Evcen’in son paylaşımlarından birisi ise görenlerin içini ısıtacak cinstendi.

Fahriye Evcen'in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin setindeki minik misafirine bakın siz... 9

Yoğun iş ortamı nedeniyle oğlu Karan’a daha az vakit ayırabilen oyuncunun sette bir misafiri vardı! Karan, annesini görmeye sete gelmişti. Fahriye Evcen, setle tanışan oğluyla aşağıda görenlerin içini ısıtan fotoğraflarını paylaştı.

Fahriye Evcen'in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin setindeki minik misafirine bakın siz... 10

Anne ve babasını iş ortamında gören Karan da pek çok ünlü çocuğu gibi çok erken yaşlarda seti tanımış oluyor. Fahriye Evcen, oğluna hasretle sarılıp kokluyor… Karan’ın da elinde sette kullanılan kağıt bardaklarla şimdiden ortama alıştığı görülmekte…

Fahriye Evcen'in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin setindeki minik misafirine bakın siz... 11