Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Selin Yeninci sahneye çıktığında hala korkuyor!

Selin Yeninci sahneye çıktığında hala korkuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine başarıyla hayat veren ünlü oyuncu Selin Yeninci, atv’de yayınlanan Dizi TV programının sorularının evinin balkonundan yanıtladı.

Selin Yeninci, ilklerin kendisi için önemli olduğu, kolay hatırlandığını belirtti. 5 yaşındayken, yakın arkadaşına oyuncu olacağını söylediğini anlatan Selin Yeninci, “Herhalde 7 yaşındayken TRT’de dublaj yapmaya başladım. Sonra tiyatroya başladım, o zaman da yapmak istiyordum, aklımda başka bir şey yoktu” dedi.

İlk kez sahneye çıktığında müthiş bir öz güvensizlik yaşadığını anlatan Selin Yeninci, “Çok küçüktüm. Çok korktum. Hala korkuyorum, sahneye çıktığımda. Hala o kadar da rahat bir şey değil benim için. Heyecanlanıyorum” diye konuştu.

İçsel ve dışsal olarak sürekli zinde kalmak durumunda olduğunu ifade eden oyuncu, çok sağlıklı olmak zorunda da olduğunu ifade etti. Selin Yeninci, “Çok sağlıklı olmak. Aktrist olmanın en sevdiğim özelliği bana mental ve fiziksel olarak sürekli bir sağlıklı olma görevi veriyor. Bunu yerine getirmekten hoşlanıyorum” diye konuştu.

İlk fotoğraf çektirdiği ünlü kişinin İzmir Fuarı’nda karşılaştığı Mahsun Kırmızıgül olduğunu anlatan Selin Yeninci, o anları da unutmadı… İlk aşkını da hatırlayan oyuncu, isminin de Mustafa olduğunu anlatırken utandığını da belirtti.

Eskiden ilk aklına geleni söylediğini ama artık bundan vazgeçtiğini belirten oyuncu, daha çok dinlemeye çalışıyor daha çok düşünerek yanıt vermeye çaba harcıyor.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.