Ana sayfa Güncel Haberler Eser Yenenler’den kilo alan Çağatay Ulusoy hakkında güldüren espri!

Eser Yenenler’den kilo alan Çağatay Ulusoy hakkında güldüren espri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un kilolu anları bir süredir magazin gündeminden düşmüyor. Uzun yıllardır kilolu olması ile eleştirilen Eser Yenenler de sıklıkla kilo verme muhabbeti ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Eser Yenenler, “Kilo olayını kapatıyorum” başlığı ile bir video paylaştı.

Eser Yenenler, 90 gün içinde 28 kilo vermek için çaba harcayacağını belirterek bir paylaşımda bulundu. Oyuncu, esprili videosunda “Şişman mizahının odağındaki Eser, zayıflıyor. Bu konuyu, yeter artık. Çevresel faktörlerin de sana destek olması gerekiyor. Bu sefer hissediyorum. Benim kilo vermem için bir araya gelmiş gibi” diyerek esprili görüntüler yayınladı.

Sosyal medyada kaba ithamlar alan Eser Yenenler, linç de yemişti. Ancak oyuncu, artık bunların hiç umurunda bile olmadığını belirtti.Eser Yenenler, “Kaba ithamlarınız, linçleriniz bana artık, çok da umrumdaydı, hiç umrumda bile değil. İstediğiniz kadar linç edin. Siz kimsiniz, sizin demenizle mi kilo vereceğim” diye konuştu.

Kilo vermek zorunda olduğunu ifade eden oyuncu, evdeki koltuğu kırdığını da anlattı. Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler’in yemek sırasında pirzolayı kendisinden kaçırmak durumunda kaldığını da söyledi ve o görüntüler de videoda yer aldı.

Diyete 1 Temmuz itibari ile başlayan Eser Yenenler’in hedefi ise 1 Ekim tarihinde 24 kilo vermek. Eser Yenenler, 137.9’dan 110 – 113 kiloya kadar düşmeyi hedefliyor.

Çağatay Ulusoy’un magazin gündemine yerleşen kilolu fotoğraflarına da gönderme yapan Eser Yenenler, “Yok Çağatay Ulusoy kilo almış da bana benzemiş… Bu güzel bu arada, kilo alınca bana benziyorsa” diye konuştu.

İşte o esprili ve neşeli anlarla dolu video: