Ana sayfa Dizi İzle Şemuzin Hizmeti! Çocuklar Duymasın – 63. Bölüm

Şemuzin Hizmeti! Çocuklar Duymasın – 63. Bölüm

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın 63. Bölümde Hüseyin ve Şükrü girişimlerine bir yenisini daha ekliyor ve şemuzin işine giriyor! Peki bu şemuzin hizmeti nedir? Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un başrollerinde yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisinin 63. bölümü 26 Aralık Çarşamba akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu.

Dizinin 63 bölümünden başlıktaki sahne youtube resmi sayfasında yayınlandı. videodan sahneyi izleyebilirsiniz. Detaylar ise aşağıda yer alıyor.

Çocuklar Duymasın son bölümde Hüseyin ve Şükrü yeni bir maceraya daha atılıyorlar! Sokakta yürürken yağmura yakalanıp ıslanan ikilinin aklına yeni bir fikir geliyor. Bu iş için bir ekibe ihtiyacı olan Hüseyin, kahve halkını da arkasına alıp yeni bir iş girişiminde bulunuyor. Bundan sonra insanlara şemuzin hizmeti sunacak olan ikili, bu fikirlerini hayata geçirmek için bir de reklam filmi çekiyorlar. Bu sırada da eğlenceli anlar yaşanıyor! Reklam filminden sonra ise bir anda müşteri yağmuruna tutulan ikili sonunda bu işin içinden bakın nasıl çıkıyor!