Ana sayfa Dizi İzle Sen Anlat Karadeniz 29. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz 29. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 29. bölümünde sürpriz bir kutu ortaya çıkıyor. Dün akşam yayınlanan 28. bölümde, Vedat, Nefes’i elde etmek için yine korkunç bir teklif sundu Nefes’e. Yiğit’i alıp götüreceğini ve bir sonraki akşam gideceklerini, ya oğlunu ya da Tahir’i seçmesi gerektiğini söyledi. Dizinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı ve ilginç detaylar vardı.

Durumu Tahir’e anlatan Nefes, ne yapacağını bilmez çaresiz bir haldeydi. Tahir, Ali ile anlaşarak Vedat’ın planı işliyormuş gibi yapacaklarını, Nefes’in Vedat’ı arayıp teklifi kabul ettiğini söylemesini istedi.

Nefes, oğlunun şehir dışına götürülmesi yasağını delecek olan Vedat’la anlaşmış gibi yaparak onun suç işlemesini sağlayacak, böylece de Yiğit’in velayetini alabilecekti. Ancak evde çıkan yangın, bu planları alt üst edecek gibi duruyor!

Tam Tahir, Nefes’i Vedat’ın evine bıraktığında Nefes sokak kapısının önünden penceredeki yangını görüyor ve bağırmaya başladı ve 28. bölüm final yaptı.
Ancak diziden sonra yayınlanan tanıtımda, Tahir’in camı kırıp eve girdiği ve Yiğit’i alıp götürdüğü görüldü.

Daha sonra eve gelen Vedat, itfaiye araçlarını görünce şoka uğruyor. Yiğit’in yanında bıraktığı adamın yakasına yapışıp oğlunu soruyor.

Nefes ve Tahir’in ise o anda Yiğit’i o yangından kurtarıp eve getirdikleri görülüyor. Yiğit, annesine Tahir’e baba dediğini, onun kızıp kızmadığını soruyor. Babaların ‘baba’ denildiğinde kızdığını söyleyince Tahir ve Nefes’in yüreğine bir sızı oturuyor.

Nefes oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor ancak bu sırada Vedat da boş durmayacak.

Siyah bir kutuyu kasadan çıkaran Vedat’ın avukatına verdiği görülüyor tanıtımda. Avukat ne olduğunu sorduğunda ise Vedat “Nefes için cehenneme bir bilet” yanıtını veriyor.

Vedat, anlaşılan Nefes’i büyük bir zorluğun içine sokacak bir şey saklıyor ve kozunu kullanmak için zamanını beklemiş. Yeni bir plan yapan Vedat’ın sözlerinden, bu kez Nefes’i daha ağır bir durumun içine sokacağı anlaşılıyor.

Üstelik Vedat’ın bunu özenle saklamış olması, Nefes için önemli bir şey olduğunu da göstermekte.

Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun yanı sıra Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman gibi önemli isimler de dizinin kadrosunda yer almakta…