Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 37. Bölüm Fragmanı İzle! Tahir’den Nefes’e büyük söz!

Sen Anlat Karadeniz 37. Bölüm Fragmanı İzle! Tahir’den Nefes’e büyük söz!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisine verilen ara sona erdi. 23 Ocak Çarşamba akşamı dizi kaldığı yerden devam edecek. Peki 37. yeni bölümde neler yaşanacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Dizinin yeni bölüm fragmanına büyük ilgi var. Tahir, hapisteki Nefes’e söz veriyor “Seni buradan çıkartacağım, ne pahasına olursa olsun” diyor… Vedat, Yiğit’i kaçırıyor ama Tahir ona izin vermiyor. Tahir ile Vedat arasında silahlı kovalamaca başlıyor. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerde oynadığı Sen Anlat Karadeniz son olarak 26 Aralık Çarşamba akşamı 36. bölümüyle ekranlara gelmişti.

Peki dizide en son neler yaşanmıştı? İşe detaylar:

Mercan, Vedat yerine Berrak’ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak’ı kurtaran Tahir, Nefes’in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes’ten hesap sorar. Vedat’ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer.

Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)