Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 40. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Nefes çok zor duruma düşüyor!

Sen Anlat Karadeniz 40. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Nefes çok zor duruma düşüyor!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisi yine fırtına gibi esmeye geliyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrolleride yer aldığı dizinin yeni bölümünde Nefes’in zorlu anlarına şahitlik edeceksiniz. atv’nin sevilen dizisinin 40. yeni bölümü 13 Şubat Çarşamba günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

40. bölümde Nefes ve Yiğit’in zorlu koşullardaki yaşamını izleyeceğiz. Vedat, babasından oğlunu kendisine getirmesini istiyor. Tahir ise polisten kaçtığı sırada ormanda yakalanıyor. 40. bölümden ilk fragmanda Nefes’in rahatsızlandığı ve kendini kaybettiği de görülüyor. Şimdi dizinin bölümünden 2. fragman da yayınlandı ve yeni detaylar ortaya çıktı. Nefes ile Yiğit’in başı büyük dertte. Tahir, onları arıyor. Ancak Nefes çok kötü anlar yaşıyor ve Yiğit de ne yapacağını bilemiyor. Tahir onları bulabilecek mi?

Videodan dizinin 40. bölümünden 2. fragman izleyebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 39. bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Tahir Vedat’ı vurur ve tutuklanır. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmektedir. Şimdi sevdalarına sahip çıkma sırası Nefes’tedir.

Vedat’tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda eder ve kayıplara karışır. Nefes ve Yiğit artık dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıyadır.

Nefes’in mektubunu alan Tahir hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarır. Şimdi bir de kanun kaçağı olan Tahir, oğlunu ve sevdasını bulmadan dönmemeye kararlıdır.

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)