Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 45. Bölüm Fragmanı İzle! Nefes’ten Vedat’a ağır veda!

Sen Anlat Karadeniz 45. Bölüm Fragmanı İzle! Nefes’ten Vedat’a ağır veda!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 44. bölümü 13 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluştu. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde Vedat’ın defin işlemi vardı. Fikret öz oğlu Vedat’ı vurarak öldürdü. Tahir ve Fikret birlikte Vedat’ın mezarına toprak attı. Daha sonra da Fikret, büyük bir ızdırap yaşadı.

Peki Sen Anlat Karadeniz dizisinin 45. bölümünde neler yaşanacak? Dizinin yeni bölümü 20 Mart Çarşamba günü ekranda yerini alacak. Fragmanda Nefes, Vedat’ın öldüğünü öğrendi… Tahir ile Nefes artık mutluluğa koşacak. Nefes, “Sen hesabını Allah’a ver” diyerek Vedat’ın mezarı başında sözünü söyledi. Nefes, Tahir’e onu çok sevdiğini söylüyor.Videodan dizinin 45. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki 44. bölümde neler yaşanmıştı?

Tahir içinde büyüdüğü ailenin gerçek ailesi olmadığını öğrenir. Anne babasının katili Fikret’le yüzleşen Tahir için esas katil, bu günaha ortak olan Saniye’dir.

Elindeki kozlarla Vedat’ı köşeye sıkıştıran Fikret Tahir’in aklanmasını sağlar. Tahir ve Nefes konağa geri dönerken Vedat için yenilgiyi kabul etmek imkansızdır.

Fikret Tahir’i korumak için öz oğlu Vedat’ı öldürür. Vedat’ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer.

Yapım: Sinegraf
Yapımcı: Osman Sınav
Yönetmen: Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo: Erkan Birgören
Oyuncular: #UlaşTunaAstepe #İremHelvacıoğlu #MehmetAliNuroğlu #SinanTuzcu #ÖyküGürman