Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 46. Bölüm 3. Fragmanı İzle

Sen Anlat Karadeniz 46. Bölüm 3. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 46. yeni bölümü 3 Nisan Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşacak. Yapımını Sinegraf’ın üstlendiği, yapımcılığını Osman Sınav’ın yaptığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde, Vedat’ın ölümünden sonra neler olacağı merakla beklenmekte. Geçtiğimiz hafta atv ekranındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel yayını nedeniyle 46. bölüm yayınlanamamıştı.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 46. bölümünden 3. framgan yayınlandı. Bebek bekleyen Nefes ve Tahir’e Vedat’ın bir sürprizi olduğu diğer fragmanlarla ortaya konulmuştu. Şimdi bu sürpriz bekleniyor. Tahir ve Mustafa’nın Nefes ve Asiye karşısında zor duruma düşeceği anları videodan izleyebilirsiniz.

45.Bölümde neler olmuştu?

Vedat’ın öldüğünü öğrenen Nefes o yaşarken söyleyemediklerini Vedat’ın mezarında dile getirir. Geçmişi geride bırakmaya kararlı olan Nefes ve Tahir, artık tüm hesapları kapatıp yeni bir hayata başlamaya hazırdır. Saniye kırıp döktüklerini onarmaya karar verir.

Af dilemeye Nefes’ten başlayan Saniye sonunda evlatlarını bağrına basar. Nazar ve Murat’ın düğünü yapılır. Cemil tarafından kapıya konan Nazar’ın, artık Murat’tan başka kimsesi yoktur. Düğünde yaşanan beklenmedik olay herkes için herkes için büyük sürpriz olur…