Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz 52. bölümdeki o sahne, izleyenleri kızdırdı! Bakmak bile zor geldi!

Sen Anlat Karadeniz 52. bölümdeki o sahne, izleyenleri kızdırdı! Bakmak bile zor geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Dün akşam atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde izleyenleri bakarken zorlayan bir sahne yaşandı.

Genco, Melek ve annesine işkence yapmaya devam ediyordu. Genco’nun adeta Vedat’ı arattığı sahnede kızgın bir demiri annesinin eline basmak zorunda kalan Melek, büyük bir acı yaşadı.

Genco, eğer bu işi kendisi yaparsa, annesinin iki elini birden yakacağını ama Melek yaparsa, tek bir elinin yanacağını söyleyerek onu zorladı.

Annesi, Genco’ya boyun eğip kızına demiri alması için baskı yaptı.

Melek, göz yaşları içinde önce kabul etmek istemedi, ancak daha sonra kızgın demiri alıp annesinin avucunun içine bastı.

Sen Anlat Karadeniz 52. bölümdeki o sahne, izleyenleri kızdırdı! Bakmak bile zor geldi! 7

Ekran başında bu sahneleri izlemekte zorlanan dizinin takipçileri, sosyal medyadan “Vedat’tan bile beter çıktı Genco” yorumları yapmaya başladılar.

Sahneyi izlemekte zorlandıklarını anlatan izleyiciler, giderek şiddetin boyutunun artmasından da rahatsızlıklarını dile getirmeye başladılar.

Sürekli şiddet, gerginlik yaşanan dizinin gidişatından hoşlanmayan izleyiciler, yaşanan bu sahneleri eleştiriyor.

İşte Genco’nun acımasız cezası ve Melek’in yaşadığı korku dolu o anlar:

Sen Anlat Karadeniz 52. Bölüm özeti:

Nefes, Melek ve Genco’yu bir arada görünce genç kızın hayatında ters giden bir şeyler olduğunu sezinler. Nefes, Melek’e neler olduğunu öğrenmek için harekete geçerken, Melek’in kaçışının bedelini Nilüfer öder.

Tahir, Murat’ı içine bulaştığı beladan kurtarmak isterken onu daha büyük bir uçuruma yuvarladığının farkında değildir. Öfkesine hakim olamayan Tahir, Murat’ı tamamen kaybedecektir.

Nefes kendisi gibi zulme uğramış kadınlara umut olmak, nefes olmak için radyo programına çıkar. Melek’in Nefes’e ulaşmaya çalıştığını gören Genco onu alıkoyarken, Melek’in direnişi Genco’nun yanacağı cehennemin fitilini ateşler.