Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni sezonda hangi kararı verecek? Nefes mi, Hazan mı?

Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni sezonda hangi kararı verecek? Nefes mi, Hazan mı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 2. sezonu yayınlanan ve kısa bir süre önce ara veren Sen Anlat Karadeniz dizisi, ilk sezonunda gösterdiği büyük çıkış sonrasında bir düşüş yaşadı.

Dizinin takipçileri, geçtiğimiz yıl sezon arasında senaristlerin ve yönetmenin değişmesiyle birlikte büyük endişe taşımış ve yeni gelecek senaristin aynı etkiyi yaratıp yaratamayacağından emin olamamıştı.

Erkan Birgören’in 2. sezon senaryosunu yazmaya başlamasıyla kimi zaman eleştiri kimi zaman övgüler aldı dizi.

Ancak sezon sonunda en çok eleştiri alan kısım, Hazan karakteri oldu!

İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde oynadığı dizide izleyici, Nefes’in hikayesini dinlemeye devam etmek istedi.

Ancak Vedat’ın ölmesinden sonra Nefes’in hikayesindeki ivme de azalmış ve yeni karakterler gerekmişti diziye.

Başlangıçta Gülper Özdemir’in oynadığı Hazan karakterinin, Nefes’in yerine geçebileceği ve Tahir ile aşk yaşayabileceği ihtimali, izleyiciyi adeta delirtti!

İsyan bayrağı çeken izleyiciler, 3. sezonda Nefes’in olmayacağı, yavaş yavaş hikayesinin bitirildiği izlenimine kapıldı ve sosyal medyadan ciddi bir tavır koymaya başladılar.

Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni sezonda hangi kararı verecek? Nefes mi, Hazan mı? 7

Şimdilik o tehlike geçmiş gibi görünüyor ama izleyici, her ne kadar masum bir karakter de olsa Hazan’ı dizide istemiyor.

Yeni sezonda Hazan karakteriyle birlikte diziye giren Melek, Genco karakterlerinin hikayesi de Nefes ve Tahir’in hikayesinde olmaya devam edecek mi hep birlikte göreceğiz ama bir süre önce izleyiciler, Gülper Özdemir’i protesto etmek adına Twitter ortamında kampanya bile başlatmıştı.

Neler olmuştu?

#GülperVarsaSusKaradeniz hashtagi ile yapılan paylaşımlar 6 Haziran 22.00 sıralarında 60 bini aşmıştı. TT listesinde bir numarada yer almakta olan bu hashtagin sebebi ise Sen Anlat Karadeniz dizisine 2. sezonda dahil olan Gülper Özdemir…

Gülper Özdemir’in oyunculuğunu eleştiren, bunun yanı sıra İrem Helvacıoğlu’na büyük destek veren Sen Anlat Karadeniz dizisi izleyicileri, isyanlarını sosyal medyada yaptıkları yorumlarla göstermekte.

Dünya gündemine bile girmeyi başaran bu hashtag üzeriden hem atv’ye hem de yapımcı Sinegraf Film’e seslerini duyurmaya çaba harcayan Sen Anlat Karadeniz izleyicilerinin öfkesinin kolay kolay dinmeyeceği de görülmekte.

Bu kadar büyük tepkinin karşısında atv’nin ve yapımcı Osman Sınav’ın nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Ancak isyanın bu noktaya gelmesinde hem kanalın hem de yapımcının sessiz kalmaları da büyük rol oynuyor.

İrem Helvacıoğlu’nun diziden ayrılması durumunda neler olabileceğini çok iyi anlatan bir isyan dalgası şu anda twitter’da hem Türkiye hem de dünya gündeminde kendini hissettirmekte.