Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde büyük sürpriz! Nefes hamile…

Sen Anlat Karadeniz dizisinde büyük sürpriz! Nefes hamile…

tarafından zk zk
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’den müjdeli haber geldi!
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı dizide, Vedat’ın ölümünden sonra Nefes ve Kaleliler için yaşam normale dönmeye başladı.

Dün akşam yayınlanan bölümde romantik anlar yaşayan Mustafa ve Asiye’nin sahneleri çok güldürürken, Tahir ve Nefes’in normale dönen hayatları da izleyenleri mutlu etti.

Yeni bölüm tanıtımında ise müjdeli haber coşkuyla karşılandı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde büyük sürpriz! Nefes hamile... 7

Beklenen güzel haberi Yiğit veriyor Tahir’e. Eve abisi ile giren Tahir, herkesi ayakta görünce şaşırıyor. Asiye, güzel haberi Nefes’in vereceğini söylese de Yiğit dayanamayıp söylüyor.

Tahir ve Nefes’in görülmeye değer mutlulukları, uzun zamandır bu anı bekleyen izleyenleri de sevindirdi.

İşte o keyifli anların yer aldığı 46. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Vedat’ın öldüğünü öğrenen Nefes o yaşarken söyleyemediklerini Vedat’ın mezarında dile getirir. Geçmişi geride bırakmaya kararlı olan Nefes ve Tahir, artık tüm hesapları kapatıp yeni bir hayata başlamaya hazırdır.

Saniye kırıp döktüklerini onarmaya karar verir. Af dilemeye Nefes’ten başlayan Saniye sonunda evlatlarını bağrına basar.

Nazar ve Murat’ın düğünü yapılır. Cemil tarafından kapıya konan Nazar’ın, artık Murat’tan başka kimsesi yoktur. Düğünde yaşanan beklenmedik olay herkes için herkes için büyük sürpriz olur…