Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde Gülper Özdemir’e gösterilen yoğun tepkinin altında ne var?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Gülper Özdemir’e gösterilen yoğun tepkinin altında ne var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde Hazan karakterine hayat veren Gülper Özdemir, atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuk oldu. Karakteri hakkında açıklamalar yapan Gülper Özdemir’in bu sözleri atv’nin sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz dizisi hayranları ise bu paylaşıma yaptıkları yorumlarda Gülper Özdemir’e tepki göstermeye devam etti.

Bir süredir ünlü oyuncuya yönelik sosyal medyada ciddi bir kampanya yapılmakta. Özdemir’in oyunculuğunu ve rolünü beğenmeyen dizinin hayranları, sosyal medyada ciddi eleştiriler yöneltmekte.

Özdemir’in Dizi TV programına yaptığı röportajın atv’nin resmi twitter hesabından paylaşılmasından sonra bu tepkiler yeniden arttı.

Gülper Özdemir, röportajda canlandırdığı Hazan karakterini şöyle anlattı:

“Hazan zorlu bir karakter. Kendini anlatsa sevdası da büyük kavgası da. Sevdası ama aşk değil. Hiç aşık olmamış Hazan. Sevdası daha çok ailesi, öğrencileri, atı. Çocukluğunda yaşadığı travmasından dolayı kaşeleri olan bir kız. Yani insanlara fazla güvenmiyor. Ama inandığı ve sevdiği şey uğruna da sonuna kadar gidiyor. Gerekirse de herkesi karşısına alıyor. Özgür ruhludur. Paranın ve gücün insanı bozduğunu düşünüyor. ”

Gülper Özdemir, röportajdaki sözleri de oyunculuğu da dizideki Hazan karakteri de eleştirilerden nasibini almakta.

Aşağıda tepki yorumlarından bazılarını bulabilirsiniz:

“Gülper Özdemir yeteneksiz, sıfır mimik bir insan, başrolde olmayı zerre haketmiyor, dizideki karakteri Hazan bomboş bir hikaye sahip.”

“Kendini anlatsa sevdası da büyük kavgası da mı büyük sen duyguyu hissettiremedigin sahneyi nasıl anlatabilirsin ki…sevda da kavga da böyle mimiksiz duygusuz anlatılmaz…”

“Duygu yok , mimik Yok beni çağırsan ben daha güzel oynarım . Sakın yanlış hareket yaptırmayın siz anladınız.”

Bu tepki yorumlarından birçoğunu daha sosyal medya ortamlarında görebilirsiniz.

Bu tepkilerin altında ise; Gülper Özdemir’in gelişi ve hikayenin ilerlemesiyle birlikte Nefes karakterinin diziden çıkartılması yönündeki iddiaların payı büyük. Dizinin hayranları İrem Helvacıoğlu’nun yerine Gülper Özdemir’in geçirilmeye çalışıldığı iddiasında ve tepkilerin aslı sebebi de buraya dayanıyor.

Dizinin takipçileri Özdemir’in oyunculuğuna yönelik de ciddi eleştiriler yöneltiyor ve bu noktada da İrem Helvacıoğlu ile karşılaştırıyor. Fanların yaptıkları yorumlarda bu noktalar öne çıkmış durumda.

Ayrıca Sinegraf Yapım böyle bir düşünce olmadığını açıklamış olmasına rağmen bu tepkiler dinmek bilmiyor.

İşte Gülper Özdemir’in büyük tepki toplayan o röportajı: