Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde İrem Helvacıoğlu’na ne yapıyorlar? İmajına eleştiriler aldı başını gidiyor!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde İrem Helvacıoğlu’na ne yapıyorlar? İmajına eleştiriler aldı başını gidiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin izleyicileri, Nefes karakterinin son dönemdeki imajından hiç mutlu değil!

Diziye Gülper Özdemir’in Hazan karakteriyle girmesinden rahatsız olan izleyici, zaten bir süredir Nefes’in geri plana itildiği kaygısını yaşıyor.

İrem Helvacıoğlu’nun diziden ayrılacağı söylentileri izleyiciyi sosyal medyada ayağa kaldırdı ama oyuncunun yeni sezonda da devam edeceği yapım şirketi tarafından belirtilmişti.

Böyle bir ihtimal şu an için görünmüyor ama Hazan karakterinin gelmesiyle birlikte izleyicide Nefes adına bir endişe hala sürüyor!

Nefes’in son bölümlerde daha geri planda kalmasının eleştirildiği sosyal medyadan bir eleştiri daha yükseliyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde İrem Helvacıoğlu'na ne yapıyorlar? İmajına eleştiriler aldı başını gidiyor! 7

O da Nefes’in imajındaki değişiklik. Saçlarını hep düz görmeye alıştığımız Nefes’in, son bölümlerde dalgalı saçlarla ekrana gelmiş olması, izleyenleri mutsuz etti.

Makyajını ve saçlarını beğenmeyen izleyiciler, sosyal medyada durumu eleştiren paylaşımlar yapıyorlar.

Bir anda Nefes’in imajının değiştirilmesine anlam veremeyen izleyiciler, eski haline dönmesini, daha doğal bir makyaj ve saçla ekranda olmasını istiyorlar.

Tabii diziye gelen tek eleştiri bu değil. Yeni sezonda ilk sezonun etkisini hissetmek isteyen izleyiciler, Hazan karakterine de tahammül edemiyor!

3. sezonda dizide nasıl sürprizler göreceğiz henüz belli değil ama sezon arasında izleyici isteklerini sosyal medyadan iletmeye devam ediyor.

Özellikle Gülper Özdemir’in oynadığı Hazan karakteri için kazan kaldıran izleyiciler, Gülper Özdemir’i protesto etmek adına Twitter ortamında kampanya başlattı.

#GülperVarsaSusKaradeniz hashtagi ile yapılan paylaşımlar 6 Haziran 22.00 sıralarında 60 bini aşmıştı.

TT listesinde bir numarada yer almakta olan bu hashtagin sebebi ise Sen Anlat Karadeniz dizisine 2. sezonda dahil olan Gülper Özdemir…

İzleyicinin hala Nefes’in gidebileceği kaygısını yaşadığı bu kampanyadan da belli oluyor.

Bakalım yeni sezon hangi gelişmelere gebe? İzleyip göreceğiz…

İşte bir izleyicinin Nefes’in imajına yaptığı yorum: