Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde ters köşe! Vedat öyle bir oyun oynadı ki herkesin ağzı açık kaldı!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde ters köşe! Vedat öyle bir oyun oynadı ki herkesin ağzı açık kaldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
35. bölümü yayınlanan atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Vedat, yine çok kötü bir oyun oynadı!

Asiye, Berrak, Mercan ve Nazar’ın Vedat’ı kaçırdığını öğrenen Nefes, olanlara şaşırıp kaldı.

Ancak Vedat’ı kaçırıp arabaya bindikten sonra trafik polisine yakalandıkları ve aracın bir otoparka çekilmesiyle kadınlar iyice telaşlandılar.

Oysa Fikret, kadınların sütün içine kattıkları bir maddeyle Vedat’ı uyutup götürdükleri, evdeki adamlarından birinden öğrenince bu duruma çok keyiflendi ve onların yolunu açmak için aracı otoparktan aldırıp Osman Hoca’nın evinin önüne bıraktırdı.

Nefes ve beraberindeki kadınlar aracı otoparkta sanıp almaya gidecekleri sırada aracı görüp kalakaldılar. Vedat’ın adamı onları arayıp kendi hesapları da olduğunu bu yüzden onu getirdiklerini söyledi.

Kadınlar Vedat’ı alıp yayla evine götürdüler. Bir tekerlekli sandalyeye oturttukları Vedat’ı bağladılar. Vedat kendine gelince, durumla dalga geçmeye başladı. Vedat’ı kaçırmışlardı ama sonrasını düşünmemişlerdi.

Mercan, Vedat’ın ölmesi gerektiğini ima eden sözler söylerken, Asiye yaptığı şey nedeniyle tedirgindi. Nazar da Vedat’ın oradan kurtulursa kendilerine daha kötü şeyler yapacağını söyleyerek ablasını destekledi. Nefes ise Vedat’tan intikam almanın yolunun bu olmadığını, onun pis kanının kimseye bulaşmaması gerektiğini söyleyerek öldürmenin doğru olmadığını söyledi.
Sen Anlat Karadeniz dizisinde ters köşe! Vedat öyle bir oyun oynadı ki herkesin ağzı açık kaldı! 8

Onlar bu tartışmaları yaparken Vedat durumla daha çok dalga geçmeye ve kadınları alaya almaya devam etti.

Hepsi gitti ve sadece Berrak kaldı yanında. Berrak’ı annesi ile kandıran Vedat, evden telefonunu getirmesini onu annesi ile görüştüreceğini söyledi. Berrak kabul edip telefonu getirdi. Aradığında telefonu kimse açmadı.

Bu sırada Nefes Tahir’e, Asiye de Mustafa’ya durumu anlatmış olacak ki ikisi de aynı anda evden çıkarak aceleyle arabalarına bindiler.

Ancak hesaba katmadıkları bir kişi vardı. Mercan, Vedat’ı öldürmeyi kafasını koymuştu.Eline bir halat alıp arabayla yayla evine geldi.

Vedat’ın boynuna ipi dolayıp tavandaki tahtadan geçirdi ve diğer ucunu da aracına bağladı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde ters köşe! Vedat öyle bir oyun oynadı ki herkesin ağzı açık kaldı! 9

O sırada Vedat’ın evden çıktığı görüldü. Vedat, büyük bir oyun oynamıştı ve ipin ucundaki kişi şimdi Berrak’tı.

Vedat, bir şekilde tuvalete gitmek istediğini söyleyip Berrak’ı kandırmış ve kurtulmuştu. Berrak’ın kafasını duvara vurup bayıltmış ve bir odada saklamıştı. Mercan, Vedat’ın boynuna astığı ipi aracına bağlamak için çıktığında sandalyeden kalkıp yerine Berrak’ı oturtmuştu.

Mercan, yavaş yavaş arabayı sürerken ve Berrak ipin ucundayken ve Vedat ıslık çalarak oradan uzaklaşırken dizinin yeni bölümü bitti.

Ardından gelen 36. bölüm tanıtımında ise Tahir’in yetiştiği ve Mercan’ı durdurduğu görüldü. Nazar ve Nefes de yayla evine gelmişti. Tahir, eve girdiğinde gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Ancak Berrak’ın asılıp asılmadığı görülmedi. Berrak’ı indirdiği anlaşılan Tahir, onu uyandırmaya çalışıyordu. Berrak öldü mü yoksa bayıldı mı yeni bölümde göreceğiz.

Fakat tüm bu yaşananlar, Vedat’a hiç bir zarar vermediği gibi eline büyük bir koz geçmiş oldu. Yeni bölüm tanıtımında Vedat’ın duruma hala kahkahalarla güldüğü ve elindeki bir flashdisk dikkat çekti.

Tanıtımın son sahnesinde ise Nefes’in ellerine polisin kelepçe taktığı görüldü. Tahir, nasıl bir oyun daha oynadı ya da elinde nasıl bir koz var henüz bilemiyoruz ancak Nefes’in tutuklanmasına neden olan durumu yeni bölümde izleyeceğiz.

İşte Vedat’ın kızları oyuna getirdiği sahne:

İşte 36. bölüm tanıtımı: