Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat, Nefes’i can evinden vuracak!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat, Nefes’i can evinden vuracak!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü 23 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizide, cezaevine giren Nefes’i kurtarmak için büyük bir mücadeleye giren Tahir, bir yandan da Vedat’la uğraşacak.

Vedat, Nefes’in cezaevinde olmasını fırsat bilerek Osman Hoca’nın evine gidip onu darp ederek Yiğit’i kaçırıyor. Tahir ve Mustafa Vedat’ın peşine düşüyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat, Nefes'i can evinden vuracak! 7

Eline silah alan Tahir, Vedat’tan Yiğit’i alabilmek için büyük bir kovalamacaya düşüyor. Patlayan silahla Vedat, kolundan vuruluyor.

Bu arada Saniye Hanım da hala olanlar için Nefes’i suçlamaya devam ediyor ve Tahir’e bunun sevgi değil merhamet olduğu iddiasında bulunuyor.

İşte Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Mercan, Vedat yerine Berrak’ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak’ı kurtaran Tahir, Nefes’in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes’ten hesap sorar.

Vedat’ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak?

Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?