Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinin bazı hayranları Gülper Özdemir’i asla kabullenmeyecek!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin bazı hayranları Gülper Özdemir’i asla kabullenmeyecek!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz hayranlarından Gülper Özdemir’e öyle bir tepki var ki, daha önce bir dizi oyuncusuna bu kadar büyük bir tepki çok az olmuştu.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülper Özdemir’in Hazan karakteriyle Sen Anlat Karadeniz dizisine katılmasından sonra, dizinin bazı hayranları Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu’nun diziden gönderileceği endişesine kapılmıştı.

Sinegraf Yapım tarafından böyle bir planlama olmadığının açıklanmasına rağmen Gülper Özdemir’e yönelik tepkiler bir türlü dinmek bilmemişti.

Özdemir’in Anneler Günü dolayısıyla kendisiyle tanışmak isteyen bir hayranı ile buluşmasına yapılan yorumlar da abartılı tepkinin devam ettiğini gösteriyor.

GÜLPER ÖZDEMİR’E AĞIR TEPKİLER VAR

atv’nin twitter hesabından paylaşılan videoya bazı dizi hayranları yaptıkları yorumlarla dikkat çekti.

Bu yorumlarda İrem Helvacıoğlu’nu öven dizi hayranları Gülper Özdemir’e ise olumsuz ifadelerde bulunmaktalar.

Gülper Özdemir, ağzıyla kuş tutsa dizinin bazı hayranlarının sempatisini kazanamayacak anlaşılan…

İşte Gülper Özdemir’in o röportajı ve gösterilen tepkiden bazı yorumlar:

Sen Anlat Karadeniz dizisinin bazı hayranları Gülper Özdemir'i asla kabullenmeyecek! 10 Sen Anlat Karadeniz dizisinin bazı hayranları Gülper Özdemir'i asla kabullenmeyecek! 11 Sen Anlat Karadeniz dizisinin bazı hayranları Gülper Özdemir'i asla kabullenmeyecek! 12 Sen Anlat Karadeniz dizisinin bazı hayranları Gülper Özdemir'i asla kabullenmeyecek! 13