Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz finale yürüyor, Asiye sahnelerde yükseliyor!

Sen Anlat Karadeniz finale yürüyor, Asiye sahnelerde yükseliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinin Asiyesi olarak 3 sezondur ekranda yer almakta olan Öykü Gürman, şarkıcılığının yanında oyunculuğunun da ne kadar iyi olduğunu kanıtlamıştı.

Asiye karakteri ile akıllara yazılan Gürman, 13 Kasım’da final bölümü yayınlanacak Sen Anlat Karadeniz’e veda ederken, hayranlarına ise sahnelerde daha çok buluşma için randevu veriyor.

Dizi temposunun artık geride kalması ile şarkıcılığını ön plana alan Öykü Gürman, instagram hesabından kulakların pasını silen şarkısıyla hayranlarını konserine davet ediyor.

22 Kasım Cuma günü meyhane konserleri ile izleyicileri ile İstanbul’da buluşmaya hazırlanan Gürman, “Yine yeniden buluşmak dileğiyle” diyerek aşağıdaki paylaşımı yaptı.

22 kasım İstanbul konseri!!! Yine yeniden buluşmak dileğiyle… şarkılar bizden yana ❤️???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? @maskbeach @10uroz @zeynepcelikzc #22kasım #cuma

 

Gürman ayrıca hesabından bir başka paylaşım daha yaparak Şair ve Yazar Cahit Zarifoğlu’nun sözünü paylaştı.

Takipçileri ünlü oyuncunun bu paylaşımlarına beğenileri ve övgü dolu iltifatlarıyla yanıt verdi.

“Ve önemli olan ‘an’dır. Onu; ibadet, sabır, anlayış, tevazu ve merhamet ile anlamlı hale getirmek mutluluğun ta kendisidir. #cahitzarifoğlu

Sen Anlat Karadeniz finale yürüyor, Asiye sahnelerde yükseliyor! 7