Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz ile parlayan Öykü Gürman ara verdiği dizilere muhteşem bir dönüş planlıyor!

Sen Anlat Karadeniz ile parlayan Öykü Gürman ara verdiği dizilere muhteşem bir dönüş planlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şarkıcı Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile de oyunculuk yetenekleri olduğunu herkese göstermişti. Bu rol sayesinde de geniş bir izleyici kitlesi tarafından desteklenen Öykü Gürman, son dönemde müzik çalışmalarına ağırlık verdi.

1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Öykü Gürman, oyunculuk konusunda ilk olarak Muhallebi Kafa ve Çıplak Kafa isimli programlarda kendisini gösterdi. Ardından Sen Anlat Karadeniz ile bu konuda iddialı olabileceğini sergileyen Öykü Gürman, ayrıca 2020 yılında sadece 4 bölüm süren Gel Dese Aşk isimli projede de rol almıştı.

Öykü Gürman, pandemi döneminde yasaklar nedeniyle sahnelerde çok fazla yer alamadı ama son dönemde üst üste konserler vererek bu özlemini biraz da olsa giderdi. Önceki gün katıldığı etkinlikte açıklamalarda bulunan Öykü Gürman, 2,5 yıllık aradan sonra yeniden dizi setlerine dönmeyi istediğini söyledi.

Sen Anlat Karadeniz ile parlayan Öykü Gürman ara verdiği dizilere muhteşem bir dönüş planlıyor! 30

Gürman, “Yeni sezona bir dizi projesi var” diyerek hayranlarının beklediği müjdeyi vermiş oldu. Yeni projesi konusunda net bir bilgi vermeyen oyuncu, şu anda görüşme aşamasında olduklarını ve bilgi vererek sürprizin kaçmasını istemediğini söyledi.

Konserlerine yaz boyunca devam edecek olan Öykü Gürman ayrıca uzun süredir birlikte yaşadığı Fatih İçmeli ile nişanlanmıştı.

Nişanın mutluluğunu yaşayan oyuncu, “Biz zaten 5 yıl oldu. Ailelerin de katkısı ile taçlandırmak istedik. İkimizin de ailesi açısından çok önemliydi” dedi.

Düğün konusunda soruları üzerine Öykü Gürman, bir düğün tarihi planını yoğunluğu olduğu için planlayamadıklarını anlattı.