Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz izleyicileri bu habere çok kızacak! O isim gitmiyor, devam edecek!

Sen Anlat Karadeniz izleyicileri bu habere çok kızacak! O isim gitmiyor, devam edecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv ekranlarının 3. sezonu heyecanla beklenen Sen Anlat Karadeniz dizisinden gelen haberler, kimi takipçileri kızdıracak!

Dizinin ilk hikayesini ve senaryosunu yazan Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem, ilk sezonun ardından verilen aradan sonra geçtiğimiz yaz diziden ayrılmıştı.

Kendi istekleriyle ayrılmadıklarını söyleyerek hüzünlü bir vedayı da sosyal medya hesaplarından paylaşmalarının ardından, Yapımcı Osman Sınav ile aralarında sorun yaşadıkları da uzun süre konuşulmuştu.

Bu gelişmenin ardından diziyi izleyenler sosyal medyadan adeta kazan kaldırmış ve 2. sezonda dizinin aynı başarıyı sürdüremeyeceğini ifade ederek eleştiriler getirmişti.

İki senaristin gidişi uzun süre konuşuldu ve pek çok izleyici tarafından da tepkiyle karşılandı.

Sen Anlat Karadeniz izleyicileri bu habere çok kızacak! O isim gitmiyor, devam edecek! 7

(Erkan Birgören)

Geçtiğimiz sezonda ise dizinin senaristliğini Erkan Birgören üstlendi. Diziye yeni giren karakterler, hikayedeki gidişat ile ilgili izleyiciler kimi eleştirilerini sıralarken, sezon sonunda da pek çok kişi sosyal medyadan Erkan Birgören’in gitmesini istediklerini söyleyerek pek çok yorum ve mesaj paylaştılar.

Hatta bunun için sosyal medyada kampanya yapan fanlar bile oldu.

Tabii sadece dizinin senaristi değil, Nefes ve Tahir aşkına engel olacağını düşündükleri Gülper Özdemir’in oynadığı Hazan karakteri için de izleyici sosyal medyada seslerini hala duyurmaya çalışıyorlar.

Hazan karakteriyle ilgili henüz bir gelişme olmasa da senarist Erkan Birgören ile ilgili durum netleşti.

Yapımcı firma, Birgören ile çalışmaya devam kararı aldı. Ancak bir senarist daha diziye dahil oldu.

Sen Anlat Karadeniz’in 3. sezonunu Erkan Birgören ile birlikte Sema Ali Erol’un yazacağını Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu.

Sema Ali Erol, daha önce Arka Sıradakiler, Tatar Ramazan, Can Kırıkları, Evlat Kokusu, Acı Aşk, Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizilerin de senaristiydi.

Bakalım bu gelişmenin ardından dizinin izleyenleri nasıl tepkiler verecekler?