Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz, Kadın, Çukur, Ufak Tefek Cinayetler… Herkes o sorunun peşinde!

Sen Anlat Karadeniz, Kadın, Çukur, Ufak Tefek Cinayetler… Herkes o sorunun peşinde!

tarafından zk zk

Sezon finallerinden sonra izleyici dizilerle ilgili bazı soruların peşine düştü. Herkesin ortak merakı aynı noktada kilitleniyor.

Geçtiğimiz sezona damga vuran diziler arasında yer alan Çukur, Sen Anlat Karadeniz, Kadın, Çukur ve Ufak Tefek Cinayetler, kafaları karıştıran finallerle ekrana ara verince, yaz boyu süren bir sorular silsilesi ile kalakaldık.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde, bu dizilerle ilgili kendisine de gelen ve herkesin aklını kurcalayan soruları tek tek sıralıyor.

İşte sorular…

““Çukur” (Show TV) dizisinin son bölümünde toplu bir katliam yaşanmış, ahalinin yarısı kevgire dönmüştü. Tüm o karakterler öldü mü?

Sen Anlat Karadeniz, Kadın, Çukur, Ufak Tefek Cinayetler... Herkes o sorunun peşinde! 7

“Sen Anlat Karadeniz”de (atv) karakterlerin bazıları ve senarist ekibi değişti. Bunun diziye yansıması iyi mi olacak yoksa kötü mü; ne dersiniz?

“Ufak Tefek Cinayetler”de (Star TV) iki cinayet birden işlendi. Hadi doktorun ölümünü anladık ama Edip karakterini kim neden öldürmüş olabilir acaba? O mevzuu da Edip’in son görüntüsü gibi fazlasıyla havada kalmadı mı?

İki ana karakteri ayrılan “Adını Sen Koy”da (Star TV) hangi karakterler bu önemli boşluğu dolduracak?

Hikaye sil baştan yenileniyor mu yoksa? “Kadın” (FOX) dizisinde yeni sezonda da hikaye “teğet geçmeler” ya da bakan körlükler üzerinden mi akacak? Bahar ile Sarp diyoruz, anlıyor musunuz?”