Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin… Dizilerin fanları, sosyal medyada bir yarış başlattı!

Sen Anlat Karadeniz, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin… Dizilerin fanları, sosyal medyada bir yarış başlattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezon boyunca ve yaz sezonunda izlediğimiz diziler adına sosyal medya hesaplarından yüzlerce sayfa açılıyor.

Her dizi için farklı sayfalarda yorumlar yapan, tartışan, başka dizilerle sevdikleri dizileri karşılaştıran izleyiciler, zaman içinde büyüyerek fan ailesine dönüyorlar adeta.

Ünlü oyuncuların, şarkıcıların, sosyal medya fenomenlerinin yanı sıra diziler için de pek çok farklı fan sayfaları var.

Dizilerde sevdikleri karakterleri, kimi zaman video ile kimi zaman fotoğraflarla yorumlayan, hikayelere farklı açılardan bakmaya çalışan, bu hesaplarda birbirleriyle düşüncelerini paylaşan, bazen eleştiren, bazen kızan izleyenler, aynı zamanda aynı diziye gönül veren kişiler olarak bir grup oluşturuyorlar.

Sen Anlat Karadeniz, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin... Dizilerin fanları, sosyal medyada bir yarış başlattı! 7

Fan grupları şimdilerde en iyi fan sayfasına ödül vermek için kendi aralarında bir yarışma başlattı.

Duyuruları çeşitli fan hesaplarından yapılan bu ödüllerde, ekranda olan veya daha önce yayınlanmış ama unutulmamış pek çok dizinin fanı olarak en beğenilen fan sayfaları seçilecek.

#HiLeon #Çukur #Söz #İstanbulluGelin #UfakTefekCinayetler #SenAnlatKaradeniz #NefTah #VatanımSensin #Fansayfaları #HileonTakipçiYardımı #NefTahTakip #SiyahBeyazAşk #AsFer #BiBo şeklindeki hastaglarle dizilere ve dizilerin sevilen çiftlerine de göndermeler yer alıyor paylaşımlarda.

Bakın Twitter üzerinden yürütülen bu yarışma için hangi paylaşımlar yapılmış: