Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Hale’si olarak çok ağlattı, şimdi Darısı Başımıza’daki Öykü ile çok güldürecek…

Çukur’un Hale’si olarak çok ağlattı, şimdi Darısı Başımıza’daki Öykü ile çok güldürecek…

tarafından zk zk
Show TV’nin yeni dizisi olan Darısı Başımıza, haftaya 4 Temmuz Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Dizide Öykü karakterini oynayan Elif Doğan, son olarak Çukur dizisinde gazeteci Hale’yi oynamış ve ölümüyle de herkesi üzüntüye boğmuştu.

Elif Doğan, bu kez Ozan Dolunay ile ilk kez başrolde yer alacağı dizisi Darısı Başımıza ile geliyor.

HT Magazin’den Serkan Öztürk’e bir röportaj veren Elif Doğan, izleyicinin diziyi seveceği kanaatinde. İçinde sürprizli bir aşk hikayesinin olduğu eğlenceli bir aile komedisi olan dizinin enerjik hikayesinin tutacağına inanıyor.

“Çok fazla şey söyleyip tadını kaçırmak istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim; hem gülecek hem çok duygulanacak hem de çok heyecanlanacaksınız” diyen Elif Doğan, oynadığı karakter Öykü’yü de şöyle anlatıyor:

 

Çukur'un Hale'si olarak çok ağlattı, şimdi Darısı Başımıza'daki Öykü ile çok güldürecek... 8

“Öykü, Devrim Abla’nın (Yakut) canlandırdığı Zerrin karakterinin 3 çocuğundan ortanca olanı. Annesi ve kardeşleriyle büyümüş bir kız. Hayatında en sevdikleri onlar olmuş hep. Babasız büyümenin verdiği eksikliği onlarla tamamlamış. Aralarındaki bağ öyle güçlenmiş ki birbirleri için yapamayacakları şey yok, bunları zamanla göreceğiz zaten. Ayrıca hayatını hep planlı programlı yaşamış, her zaman olması gerekeni düşünüp gerçekleştirmeye çalışmış biri Öykü. Ta ki hayat karşısına hiç beklemediği bir anda ve şekilde aşkı çıkarana kadar… Bir kırılma yaşayacak ve o noktada bambaşka bir Öykü göreceğiz.”

DARISI BAŞIMIZA TÜM TANITIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Dizinin romantik komedi olmasının kendisini heyecanlandırdığını ve yeni bir deneyim olacağını vurgulayan Elif Doğan, “Öykü’nün bana gerçekten iyi geleceğine inandığım için tercih ettim” ifadesini kullanıyor.

İlk başrolü olduğu için çok heyecanlı olduğunu da vurgulayan genç oyuncu, “Hatta heyecanım yüzünden zaten çok sakar biriyken sette daha da sakarlaşıyorum” diyor.

Çukur'un Hale'si olarak çok ağlattı, şimdi Darısı Başımıza'daki Öykü ile çok güldürecek... 9

Çekimlerde çok güldüklerini ve keyifli vakit geçirdiklerini de belirten Elif Doğan, rol seçerken içinden gelen sesi dinlediğini de belirtiyor.

Dizinin zengin oyuncu kadrosunda Ozan Dolunay, Devrim Yakut, Elif Doğan, Açelya Topaloğlu, Burak Can, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, İlay Erkök, Gizem Ergün ve Eda Başlamışlı gibi isimler yer alıyor.