Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde içiniz parçalanacak! Gözaltına alınan Nefes’ten çarpıcı sözler!

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde içiniz parçalanacak! Gözaltına alınan Nefes’ten çarpıcı sözler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 30. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

14 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan dizide, Nefes’in elleri kelepçeli hali, Tahir’i kahredecek!

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin tanıtımında Nefes, polislerin nezaretinde evden kelepçelenip çıkarılıyor.

Bu manzaraya dayanamayan Tahir, “Dokunma incitirsin dokunma” diyerek polisleri engellemeye çalışıyor. Karakola kadar Nefes’i takip eden Tahir, içeri götürülen Nefes’e “Nefes ben buradayım, her zaman yanındayım” diyerek ona güç vermeye çalışıyor.

Sadece Tahir değil Asiye, Mustafa, Osman Hoca da Nefes’in tutulduğu karakolun önüne gelerek, yanında olduklarını söylüyor.

Nefes, Tahir’in kendisini görüşe geldiğinde ona hiç korkmadığını, çünkü kocaman bir ailesi olduğunu söyleyerek ne kadar cesur durduğunu gösteriyor.

Yeni bölümde Nefes’in durumu merak konusu. Vedat’ın verdiği mermi çekirdeği ve tabancayı delil olarak gösterip, Nefes’in kendisini öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla onu mahkum ettirecek mi merak konusu.

Dizinin yayınlanan ilk tanıtımında, Vedat’ın Tahir’e boşanma belgesi uzatarak imzalamasını istediği görülmüştü.

Şimdi Tahir’in nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

İşte 30. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yiğit’i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit’i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat’ın harekete geçmesine kim engel olacak?

Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir. Saniye’nin karşısına çıkan Fikret, onu geçmişten gelen büyük günahıyla yüzleştiriyor. Saniye’nin büyük sırrı ne?

Tahir ve Nefes Vedat’tan korkmadan yaşamaya kararlıdır. Onlar hiç tatmadıkları mutlulukları yaşayıp, aile olmanın tadını çıkarırken, Vedat hain planlarını gerçekleştirmek üzeredir. Vedat’ın Nefes’e dair elindeki büyük koz ne?