Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de hikayeler açılıyor, aksiyonu bol sahneler geliyor! İşte son durum!

Sen Anlat Karadeniz’de hikayeler açılıyor, aksiyonu bol sahneler geliyor! İşte son durum!

tarafından ker_def

Gülper Özdemir ile Sen Anlat Karadeniz’de canlandırdığı Hazan arasında benzerlikler var!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Hazan karakterine hayat veren Gülper Özdemir, Dizi TV’nin sorularını yanıtladı.

Ünlü oyuncu, Hazan ile kendi kişiliği arasında benzerlikler olduğunu söyledi.

Gülper Özdemir, “Var evet var, çok var. Oradaki o duyguları çıkartmak çok zor olmadı açıkçası” diye konuştu.

Atları çok seven Hazan gibi Gülper Özdemir de atlara ilgisinin olduğunu, geçen yıl da bir kaç ders aldığını belirtti.

“Tekrardan şimdi dizi için eğiteme başladım” diye konuşan Gülper Özdemir, ata binmenin de çok güzel bir tecrübe olduğunu, özgürlüğün bir başka tanımı olduğunu sözlerine ekledi.

ŞİDDET SAHNELERİ

Sen Anlat Karadeniz dizisinin kadına yapılan şiddete dikkat çekmesinin kendisini de etkilediğini ifade eden Gülper Özdemir, “Sen Anlat Karadeniz’i baştan beri takip ediyorum. Özellikle şiddet sahneleri bayağı içimi parçaladı. Hüznü ve öfkeyi aynı anda yaşadı” açıklamasında bulundu.

Dizide şiddet sahnelerinin gösterilmesinin toplumdaki farkındalığı yaratma noktasında çok iyi bir durum olduğuna değinen Gülper Özdemir, “Gösterilmesi gereken şeyler bunlar ki farkına varalım. Evet böyle bir şeyler de oluyor Türkiye’de ve dünyanın her yerinde” dedi.

HAZAN’IN SIRLARI VAR

Sırlarla dolu gözüken Hazan karakterinin bu sırlarının ne zaman ortaya çıkacağı merakla bekleniyor. Özdemir, “Hazan’ın da sırları var. Şu anda çok ortaya çıkmadı, yavaş yavaş açılmaya başlıyor hikaye. Önümüzdeki zamanda göreceğiz hep beraber” açıklaması yaptı.

AKSİYONU BOL SAHNELER OLACAK

Yeni bölümlerde çok heyecanlı ve aksiyonu bol sahnelerin olacağını anlatan Gülper Özdemir, fazla detay vermek istemedi ve çekimlerin çok güzel geçtiğini ifade etti. 29 Mayıs Çarşamba günü 53. bölümle birlikte sezon finali yapacağını bu gelişmelerin yeni sezona kalacağını hazırlatalım.

Gülper Özdemir’in ifadesine göre dizinin yeni bölümlerinde hikayeler açılmaya başlayacak ve yeni olaylar yaşanacak. Tabii ki tüm bu sahneler için yaz arasından sonra dizinin yeni sezonunu beklemek gerekecek.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.