Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de ilginç durum! Tahir ve Vedat hangi ortak noktada buluştu?

Sen Anlat Karadeniz’de ilginç durum! Tahir ve Vedat hangi ortak noktada buluştu?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

atv’nin Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi ‘Sen Anlat Karadeniz’de dün akşam beklemeyen bir gelişme yaşanmış ve dizinin kötü adamı Vedat Sayar ölmüştü.

Tahir’e silah çeken Vedat, öz babası Fikret tarafından vuruldu ve dizinin başından bu yana bir sürü kötülük yaptığı Tahir’in kollarında son nefesini verdi. Osman Hoca’nın da gelip dua etmesinin ardından Tahir ve Fikret, Vedat’ın cenazesini kaldırdı ve onu toprağa verdi.

Vedat’ın ölümünün ardından dizinin hikayesinin nasıl ilerleyeceği merak edilirken Vedat’ın ölmeden önce söylediği cümlelerle dizideki ilginç bir detay da ortaya çıkmıştı oldu.

Bilindiği gibi; Tahir’in aslında amcası sandığı Deli Tahir ve Sakine’nin oğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Vedat’ın gerçek babasının da Fikret olduğu anlaşılmıştı.

Vedat da Fikret onu vurmadan önce dizideki bu ilginç detaya vurgu yaptı ve Tahir’e “Seninle ne çok ortak noktamız varmış. Senin de anan sandığın anan değilmiş, baban sandığın baban değilmiş” dedi.

Dizinin baş karakteri Tahir ve kötü adamı Vedat’ın aileleri tarafından söylenen böyle bir büyük yalanla aynı kaderi paylaşması izleyiciyi güldürmedi değil. Üstelik, Vedat’ın babası Tahir’in gerçek anne-babasının da katili ama kendi oğlunu öldürerek Tahir’in de hayatını kurtardı.

Öte yandan; dizinin yeni bölüm fragmanında Vedat’ın ölümünün ardından Nefes ve Tahir artık mutlu ve rahat bir yaşam süreceklerini düşünüyor. Hatta, fragmanda ikilinin yakınlaştığını gören izleyiciler ilerleyen bölümlerde Nefes’in hamile kalmasını bekliyor. Dün akşam yayınlanan bölümde;  Asiye de Nefes’e sık sık bu konudan söz edince bunun bir işaret olduğunu düşünen izleyenlerin tahmini bakalım doğru çıkacak mı?