Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Mercan’ın asılma olayında bir tuhaflık var!

Sen Anlat Karadeniz’de Mercan’ın asılma olayında bir tuhaflık var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında dün akşam 16. bölümüyle ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Mercan’ın Vedat’ın tuzağıyla ölümle burun buruna gelmesi, yürekleri ağza getirdi.

Henüz ölüp ölmediğini bilmiyoruz. Vedat’ın hain planıyla Kaleliler’in evinde asılan Mercan, bir şekilde ayağıyla boğulmamak için çabaladı.

Tam Tahir ve ailesi eve ulaştığında tüm gücü tükenen Mercan, kendisini bıraktı.

İşte o anda Tahir, Mercan’ı tuttu ve yere indirilen genç kız, Nazar’ın ‘nabzı yok’ sözleri üzerine kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışıldı ve dizi tam o anda final yaptı.

Şimdi herkes merakta. Mercan gerçekten öldü mü? Yoksa bir şekilde hayata döndürülebilecek mi?

Konunun açıklığa kavuşması için yeni bölümden bir tanıtım bekleniyor. Gelecek haftaya kadar bu soru cevabını almayacak da olabilir ancak sosyal medyada dizi izleyenlerin bu sahneye bir itirazları var.

Öncelikle o anda hiç kimsenin ambulansı aramaması eleştiri konusu oldu. Herkes şokta ama ilk yapılacak refleks bir türlü harekete geçmedi. Kimse telefona sarılıp ambulansı aramadı.

Ancak bundan daha önemli bir konu var ki kafaları karıştırdı.

Mercan’ın telefonu Vedat’ın elinde. Telefonla mahkemeye gelen Vedat, tam o anda Mercan’ın boynunda iple zorla çektiği fotoğrafı Tahir’e atmış ve bir mesaj yazmıştı.

Bir kaç dakika sonra da Mercan’ın babasına gitti aynı fotoğraf ve bir mesaj.

Sen Anlat Karadeniz'de Mercan'ın asılma olayında bir tuhaflık var! 7

Mercan ölse bile kendisini asmadan kısa bir süre önce mesaj atan Mercan’ın telefonu olay yerinde yok. Bunun için nasıl bir açıklama getirilir bilinmez ancak sosyal medyada diziyi izleyenler bu iki konuya özellikle dikkat çekiyor.

Dizinin müdavimlerinin gözünden kaçmayan bu iki konu, senaristin gözünden kaçmış olabilir mi?

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SORULAR VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Hemen herkesin ortak düşüncesi Mercan’ın ölmeyeceği yönünde. Belki uzun süre yoğun bakımda kalacak, beynine oksijen gitmediği için bir süre gerçeği açıklayamayacak.

Ancak ölürse, Mercan’ın babası direk Tahir’i vuracak! Tahir’in kaçma şansı yok!

Sosyal medyada bir izleyicinin şu yorumu, pek çok kişi tarafından da destekleniyor:

“Mercan gerçekten ölecek olsa emin olun yönetmen ölene kadar Vedat’a izletirdi ve ayağıyla o demirden destek aldırmazdı. Birkaç gün komada kalır o sırada Cemil-Tahir kavgası olur Nefes depresyona girer sonra Mercan uyanınca her şey açığa çıkar.”

Bir başka izleyicinin telefon ile ilgili yorumu da şöyle:

“Şöyle de bi mantık hatası var. Kız güya herkese mesaj atıyor. sonra da intihar ediyor. Bu vedat da o sıra mercanın telefonu elinde mahkemede. Demezler mi, bu kızın telefonu nerde? 5 dk önce mesaj attı da niye yanında yok diye?
Kızı ölü bulsalar, telefon işini ne yapacaklardı merak konusu. Ki ölmeyecek belli. Yine de o Cemil midir nedir Tahir’e kötü bakıyordu. Başımıza bi iş açmasa bari.”

Şimdi dizinin takipçileri yeni fragmanı büyük bir merakla bekliyor. Genel olarak izleyenler Mercan’ın ölmemesi gerektiği yönünde görüş bildiriyor. Bakalım senarist bir ters köşe ile izleyenleri şaşırtacak mı, yoksa Cemil ve Tahir arasında bir savaş mı başlayacak?

İşte o çarpıcı sahne: